Страшна аварія сталася в міжнародному аеропорту "Бориспіль". Літак постраждав через жорстку посадку. Про це стало відомо з повідомлення команди літака, який не постраждав.

«Рейс не може здійснити посадку в Борисполі і відправляється в Київ (Жуляни). У Борисполі аварія через жорстку посадку», - наводять пасажири слова командирів літака. В результаті аварії смугу закрили для польотів.

З-за перевантаження інших злітно-посадкових смуг «Борисполя» частину рейсів відправляють в Харків і Одесу. Сайт аеропорту «Бориспіль» не має жодної інформації про подію. Сайти, які відстежують рух лайнерів, показують зміну маршруту одного з літаків. «Бориспіль» поки повідомив про скасування деяких рейсів. Станом на 19:40 пасажирів з літака МАУ, який екстрено сів у Жулянах не випускають. Літак прямував з Брюсселя в «Бориспіль». Також стало відомо, що літаки на підльоті до Києва масово розгорнулися.

Пасажири повідомили, що літак, який здійснив посадку в «Жулянах», кружляв перед цим над «Борисполем» годину. Зазначимо, що на сайті аеропорту повідомляється, що «Борисполі» у 20:03 сів літак Bravo Airways. У той же час згідно з даними аеропорту рейс з Брюсселя також сів у «Борисполі», хоча достеменно відомо, що він сів у «Жулянах».

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, керівництво аеропорту уникає пояснень, що саме за НП сталася. Замість того, що хочуть знати пасажири - якісь безглузді відмазки.