У Мелітополі (Запорізька область) водій автомобіля не зумів утримати керування та зіткнувся з електроопорою. В результаті ДТП водій загинув разом з пасажиром, ще двох госпіталізували.

Як передає Нацполиция Запорізькій області, повідомлення про ДТП надійшло правоохоронцям 15 грудня, близько двох годин ночі.

На місці ДТП працювала средстенно-оперативна група, співробітники ДСНС і лікарі швидкої. Поліція встановила, що водій авто "ВАЗ-21104" не зумів впоратися з керуванням, виїхав за проїжджу частину та скоїв наїзд на електроопору вуличного освітлення. Від зіткнення авто перекинулося, також було пошкоджено паркан приватного будинку.

В результаті ДТП водій авто, житель Мелітополя 1994 року народження, помер на місці. Троє пасажирів транспортного засобу були доставлені в лікарню. Чоловік 1994 року народження також помер у лікарні, оскільки травми виявилися несумісні з життям. Зараз у лікарні залишаються дівчина 1998 року народження та чоловік 1994 року народження. Поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Ведеться досудове розслідування.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, Пенсіонер на іномарці не залишив дівчинці жодних шансів: деталі жахливої ДТП на Волині

На Волині, сьогодні, 14 грудня, на автодорозі у селі Піддубці Луцького району 68 чоловік на авто Volkswagen Passat, збив 9-річну дівчинку.

В результаті дівчинка померла на місці ДТП.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Жахлива ДТП перетворило закохану пару в місиво: все одно трималися за руки

У Київській області сталося лобове зіткнення двох легкових автомобілів. Загинула подружня пара, повідомили в прес-службі ГУНП області.

ДТП сталося 14 грудня о 22:50 на 3 кілометрі автодороги "Володарка-Біла Церква". Як з'ясувалося, легковик "ВАЗ", під керуванням 55-річного чоловіка, виїхала на зустрічну смугу, де зіткнулася з автомобілем "Subaru".

Також "Знай.uа" писав про те, що "Не поспішайте наздогнати свою смерть": під Києвом в результаті ДТП авто спалахнуло, як смолоскип, а уламки рознесло на 100 метрів