З життя раптово пішов 15-річний хлопчик, рекордсмен і директор приватної бібліотеки.

Цю інформацію на своїй особистій сторінці в соцмережі Facebook написала керівник Національного реєстру рекордів Лана Вєтрова.

Відомо, що український рекордсмен Дмитро Ружевич помер в одній з лікарень Слов'янська.

"Наш юний рекордсмен Діма Ружевич з села Сергіївка Донецької області, наймолодший в Україні директор приватної бібліотеки, мужній хлопчик, який все своє коротке життя боровся з хворобою, вчора покинув цей світ… Його ім'я назавжди залишиться в Національному Реєстрі Рекордів в категорії «діти» як гордість усієї України". Лана Вєтрова

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тоді 13-річному школяру з Сергіївки вдалося створити першу в Україні приватну бібліотеку, яка налічує більше двох тисяч примірників книг та якою можуть користуватися всі без винятку жителі даного населеного пункту.

Зазначимо, що у Діми в дев'ятимісячному віці фахівці діагностували спинальну атрофію Вердніга-Гофмана. Через хворобу дитина була прикута до інвалідного візка.

Національний Реєстр Рекордів з невимовним смутком повідомляє про величезну втрату в рядах рекордсменів, досягненнями...

Geplaatst door Вєтрова Лана op Zaterdag 15 december 2018

Нагадаємо, нещодавно Харків потрясла сумна звістка про зникнення 17-річної студентки. 13 грудня з'явилося повідомлення про те, що неповнолітня пішла в університет і не повернулася, передає Відділ комунікації Нацполіції в Харківській області. Правоохоронці раді повідомити про те, що дівчина знайшлася цілою і неушкодженою. Разом з тим, поліцію здивувало, де саме вона знайшлася.

Так, з'ясувалося, що неповнолітню ніхто не викрадав – вона сама пішла з дому і поїхала в Росію. Бігла до свого дідуся, який проживає в Москві. Скучила онука, вирішила змінити декорації, або з батьками їй жилося не солодко, з'ясовують вже компетентні органи.

Раніше повідомлялося, що харківські поліцейські розслідують загибель 20-річної студентки в одному з ресторанів міста на вулиці Лермонтовській.