Поблизу Києва у селі Гатне сталася смертельна ДТП. Легковий автомобіль врізався в кран.

Загинула одна людина , ще одна - травмована. Про це інформує "Київ Оперативний" в Facebook.

Зазначається, що загинув пасажир легкового автомобіля, який сидів на момент зіткнення на передньому сидінні. Водій госпіталізований в лікарню з переломом ключиці.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Легковик їхав по вул. Жилянській, та не розминувся з краном, який їхав назустріч. Кран належить "Київобленерго". Другий водій не постраждав.

Нагадаємо, Олександр Вовченко, начальник Управління патрульної поліції Луцька на службовому автомобілі Hyundai Sonata потрапив в Києві в ДТП.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві відбувся надзвичайний інцидент, який в соцмережах вже порівнюють з сюжетом популярної гри GTA. 33-річний підполковник Служби Безпеки України Іван Онищук посварився з таксистом, потім відкрив стрілянину зі службової зброї, а коли залякав бідного водія пострілами в повітря, то викрав його автомобіль Toyota Corolla.

Також "Знай.ua" писав, що у Львівській області сталася аварія. Рейсовий автобус протаранив легковий автомобіль. Аварія сталася у ніч з суботи на неділю в селищі міського типу Івано Франкове, що розташоване у Явірському районі. Відомо, що четворе людей, які перебували у легковику марки Volvo загинули. Ще двох пасажирів автівки, 20-річного жителя Рівненської області та 21-річного мешканця Харківщини, доправили у лікарню. На місце події прибула Національна поліція. Правоохоронці встановили, що автобус рухався в напрямок Львова. За кермом був 42-річний житель Києва. Причину ДТП нині встановлюють.