Олександр Вовченко, начальник Управління патрульної поліції Луцька на службовому автомобілі Hyundai Sonata потрапив в Києві в ДТП.

Про це повідомили в УПП у Волинській області.

Як стало відомо, аварія сталася близько 8:00 8 грудня на вулиці Маршала Конєва в Києві. Службове авто поліції зіткнулось з автомобілем Ford Mondeo.

«В службовому автомобілі перебував начальник УПП у Волинській області, старший лейтенант поліції О.А. Вовченко, який був відряджений з 6 по 13 грудня до відділу спеціальної та фізичної підготовки НАВС з закріпленим за ним службовим авто Hyundai Sonata», - йдеться у відповіді.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після мирного і спокійного діалогу, чоловік, який здавався цілком адекватним, сказав, що піде на балкон, щоб забрати речі, які там зберігалися. Однак замість цього стрибнув вниз. Медики, які прибули на виклик, нічим не змогли допомогти самогубці – травми, отримані чоловіком в результаті падіння з висоти, виявилися несумісними з життям.
Як повідомляв портал "Знай.ua", у Києві відбувся надзвичайний інцидент, який в соцмережах вже порівнюють з сюжетом популярної гри GTA. 33-річний підполковник Служби Безпеки України Іван Онищук посварився з таксистом, потім відкрив стрілянину зі службової зброї, а коли залякав бідного водія пострілами в повітря, то викрав його автомобіль Toyota Corolla.
Також "Знай.ua" писав, що у Львівській області сталася аварія. Рейсовий автобус протаранив легковий автомобіль. Аварія сталася у ніч з суботи на неділю в селищі міського типу Івано Франкове, що розташоване у Явірському районі. Відомо, що четворе людей, які перебували у легковику марки Volvo загинули. Ще двох пасажирів автівки, 20-річного жителя Рівненської області та 21-річного мешканця Харківщини, доправили у лікарню. На місце події прибула Національна поліція. Правоохоронці встановили, що автобус рухався в напрямок Львова. За кермом був 42-річний житель Києва. Причину ДТП нині встановлюють.