У Харківській області внаслідок травмування потягом загинув 27-річний чоловік.

Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, подія сталася 15 грудня близько 00:45 на залізничній станції "Мерефа".

До чергової частини Харківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що електропотяг сполученням "Харків-Гусарівка" смертельно травмував чоловіка, який лежав на коліях.

Машиніст застосував екстрене гальмування, проте уникнути трагедії не вдалося. Від отриманих травм він загинув.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Поліцейські оглянули місце події та встановили особу загиблого. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець. Рух транспорту припинявся приблизно на 2 години.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Працівники поліції встановлюють усі обставини події.

Раніше передавалоьс, що у Львівській області сталося зіткнення вантажного автомобіля та мікроавтобуса. В результаті, одна людина загинула, троє постраждали. Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

ДТП сталося близько години ночі на трасі Київ-Чоп у селищі Запитов Кам'янка-Бузького району. Як з'ясувалося, зіткнулися вантажний автомобіль DAF і мікроавтобус Citroen Jumpy.

В результаті аварії загинув водій Citroen Jumpy, він помер в кареті швидкої допомоги по дорозі в лікарню. Примітно, що рятувальникам з допомогою гідравлічних ножиць довелося звільнити його з автомобіля. Крім того, в аварії отримали травми троє пасажирів мікроавтобуса, в тому числі і одна дитина 2001 року народження.

Раніше повідомлялося, що під Києвом у п'ятницю, 14 грудня, сталася страшна ДТП, внаслідок чого автомобіль загорівся.