Недалеко від Цюріха пасажирський автобус, який їхав з Генуї в Дюссельдорф, потрапив в жорстку аварію. Відомо, що в результаті ДТП постраждали близько десятка туристів з Росії.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ.

За інформацією журналістів, аварія сталася при в'їзді до Цюриху приблизно о 04.15 ранку. За попередніми даними, водій втратив керування через слизьке асфальтне покриття. В ході ДТП загинула одна жінка, а поранення отримали 44 людини, з яких 10 постраждалих — росіяни.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто нагадати, що у Харківській області в результаті травмування поїздом загинув 27-річний чоловік. Як повідомили Depo.Харків у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області, подія сталася 15 грудня близько 00:45 на залізничній станції "Мерефа". До чергової частини Харківського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що електропоїзд "Харків-Гусарівка" смертельно травмував чоловіка, який лежав на колії. Машиніст застосував екстрене гальмування, однак уникнути трагедії не вдалося. Від отриманих травм він загинув.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суботу, 15 грудня, на Одеській трасі біля населеного пункту Чабани сталося масштабне ДТП. Фура DAF протаранив шість машин. Аварія сталася близько 18:20. В результаті зіткнення отримали пошкодження наступні автомобілі: Opel Vectra, Renault Sandero, Volkswagen каравела, Volkswagen Tuareg, автобус "Богдан" і Mercedes ML350. Всі автомобілі рухалися зі сторони Києва. Як розповів водій Opel, всі машини стояли на світлофорі і чекали на зелене світло, щоб повернути ліворуч у Чабани.

Нагадаємо, фура зім'яла автобус з дітьми в коржик: жертв вирізали рятувальники.

Як повідомляв Знай.uа у Мелітополі авто расплющилось про електроопору, двоє загинули на місці.

Знай.uа писав, розірвало на частини: українська дорога перетворилася в суцільне пекло, в шоці навіть рятувальники.