У Києві на вулиці Ромена Ролана 7а виявили труп. Чоловік прийшов до своєї колишньої, щоб забрати речі, але покінчив із собою, вистрибнувши з 15 поверху. Тіло виявили біля 16-поверхового будинку близько 15:30. Про це повідомляє видання Інформатор.

Встановлено, що загиблому – 45 років. Жінка, з якою він раніше перебував у відносинах, розповіла, що він прийшов до неї поговорити. Після мирного і спокійного діалогу, чоловік, який здавався цілком адекватним, сказав, що піде на балкон, щоб забрати речі, які там зберігалися. Однак замість цього стрибнув вниз. Медики, які прибули на виклик, нічим не змогли допомогти самогубці – травми, отримані чоловіком в результаті падіння з висоти, виявилися несумісними з життям.

На місці працювала патрульна поліція, "швидка" та слідчо-оперативна група. Подробиці інциденту з'ясовуються.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом пенсіонер кинувся з ножем на власного сина. "Я тебе породив, я тебе і вб'ю".

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Київської області сімейний конфлікт закінчилася ножовим пораненням.

Так, в лікарню Василькова Київської області з ножовим пораненням був доставлений 40-річний чоловік села Калинівка. Як з'ясувалося, каліцтва завдав йому власний 70-річний батько.

Правоохоронці з'ясували, що між батьком і його дорослим сином виникла побутова сварка. В результаті з'ясування відносин глава сімейства схопився за ніж.

Також ми писали, що у Дніпрі сталася страшна трагедія, яка поставила на вуха весь місто: чоловік влаштував ДТП і з горя застрелився під час затримання поліцією.

Нагадаємо, "довели на роботі". У Києві вчений здійснив самогубство. Слова його матері шокують кожного.

Через надмірні вимоги начальства чоловік практично не спав в останнім часом.

У понеділок, 3 грудня, в Києві зафіксували ще один жахливий випадок самогубства. За адресою Олійника, 3, чоловік викинувся з 14 поверху. Від отриманих травм він помер на місці.

Цю інформацію повідомляє "Інформатор".

Відомо, що страшний інцидент стався близько 9:10 ранку.

Мама 27-річного чоловіка, перебуваючи біля тіла загиблого, в стані істерики і сльози кричала, що її син хімік, займався наукою і працював у одному з інститутів Києва.

За словами жінки, її син викинувся з вікна з-за жорсткої цькування на роботі. З-за надмірних вимог начальства чоловік практично не спав в останнім часом.

На місце події прибув екіпаж патрульної поліції, а також слідчо-оперативна група і швидка допомога