У понеділок, 3 грудня, в Києві зафіксували ще один жахливий випадок самогубства. За адресою Олійника, 3, чоловік викинувся з 14 поверху. Від отриманих травм він помер на місці.

Цю інформацію повідомляє "Інформатор".

Відомо, що страшний інцидент стався близько 9:10 ранку.

Мама 27-річного чоловіка, перебуваючи біля тіла загиблого, в стані істерики і в сльозах кричала, що її син хімік, займався наукою і працював у одному з інститутів Києва.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

За словами жінки, її син викинувся з вікна через жорстоке цькування на роботі. Через надмірні вимоги начальства чоловік практично не спав останнім часом.

На місце події прибув екіпаж патрульної поліції, а також слідчо-оперативна група і швидка допомога.

Причини трагічного інциденту наразі встановлюються.

Нагадаємо, у Львівському гуртожитку з'ясування стосунків між студентами закінчилося реанімацією для обох – обидва зараз перебувають у важкому стані з ножовими пораненнями. Про це стало відомо з повідомлення Головного Управління Національної поліції у Львівській області.

Як зазначили правоохоронці, інцидент стався в гуртожитку Львівського кооперативного коледжу економіки і права на вулиці Золотій, у п'ятницю, 30 листопада. Вербальний конфлікт закінчився різаниною, тепер медики витягують хлопців з того світу.

Також портал писав про те, моторошний суїцид потряс Львів. Дівчина, якій було всього 25 років, сиганула з балкона дев'ятого поверху з невідомих причин. Прибула на місце події швидка допомога вже нічого не змогла зробити – травми нещасної виявилися несумісними з життям.

Страшну звістку передало місцеве видання 032 з посиланням на працівницю Відділу комунікації Національної поліції України у Львівській області Іванну Кутнів. Трагедія сталася в п'ятницю, 30 листопада.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", чоловік порізав пенсіонера і живцем залив цементом.

Також раніше "Знай.uа" писав, що іноземець намагався покінчити з собою в самому серці Львова.