У місті Глазов в Удмуртії сталося жахливе потрійне самогубство. Троє членів однієї сім'ї зістрибнули з даху – 55-річна жінка, її 35-річна дочка і восьмирічна онучка. Про це стало відомо з новинного Telegram-каналу Mash.. Як повідомляється, дівчинка хотіла жити, але мати потягла її за собою, слідом стрибнула бабуся дівчинки.

Відомо, що дорослі готувалися покінчити з собою заздалегідь. Мати дівчинки Вікі зателефонувала шкільній вчительці і сказала, що сім'я не прийде святкувати Новий Рік. Перед тим, як стрибнути з великої висоти, жінки написали записку з їх іменами. Іншої інформації, наприклад, про мотиви вчинку, там не було.

Журналісти повідомили, що в сім'ї залишився дитина, якій лише рік. Поліція на даний момент займається перевіркою всіх версій події і з'ясовує причини та обставини трагедії.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Миколаєві український військовий, учасник АТО, наклав на себе руки на очах у близьких – стали відомі подробиці страшної і кривавої трагедії. Як повідомляється, чоловік вийшов курити на балкон разом з братом, а потім несподівано зістрибнув вниз.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За попередніми даними, 26-річний чоловік разом зі своїм братом вийшов на балкон і раптово стрибнув вниз. Від отриманих травм він загинув на місці події", – заявили в поліції.

Також раніше ми повідомляли, що у місті Нікополь, що в Дніпропетровській області, поліція затримала 18-річного хлопця, який порізав тіло своєї 13-річної сестрички ножем 18 разів. Трагедія сталася напередодні вранці, повідомляє обласна поліція в понеділок, 19 листопада.

Стало відомо, що хлопець був геймером і часто проводив час за комп'ютером. Скоріше за все, саме це і стало причиною конфлікту.

Дівчинка була доставлена в лікарню, загрози для життя немає. За фактом замаху на вбивство неповнолітньої відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, загадкова смерть на дитячому майданчику позбавила киян дару мови.

Як раніше повідомляв Знай.uа у Києві молода мама вийшла з вікна багатоповерхівки.

Також раніше Знай.ua писав, що іноземець намагався покінчити з собою в самому серці Львова.

Раніше ми повідомляли, що турецький громадянин 25 листопада хотів покінчити життя самогубством, стрибнувши з риштовки одного з будинків на площі Ринок у Львові, передає Varta1.

Чоловік погрожував зістрибнути і висунув вимоги, де значилося, щоб на місце інциденту прибули турецькі поліцейські. Друзі турка зуміли умовити його від суїциду, після чого він сліз.