У Київській області сімейний конфлікт закінчилася ножовим пораненням.

Так, в лікарню Василькова Київської області з ножовим пораненням був доставлений 40-річний чоловік села Калинівка. Як з'ясувалося, поранення завдав йому власний 70-річний батько.

Правоохоронці з'ясували, що між батьком і його дорослим сином виникла побутова сварка. В результаті з'ясування відносин глава сімейства схопився за ніж.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На даний момент життю потерпілого нічого не загрожує. Правоохоронці затримали пенсіонера. Він у всьому зізнався. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 КК України.

Нагадаємо, Харківського нотаріуса знайшли повішеною у власному кабінеті

Подробиці суїциду шокують: у вівторок, 11 грудня, близько 9:30 в офісній будівлі на вулиці Сумській тіло 46-річної жінки виявила її помічниця, яка прийшла на роботу. За викликом виїхала оперативно-слідча група. Поліція проводить огляд місця події та опитування можливих свідків.

Як раніше повідомляв "Знай.иа" Шопінг у популярному торговельному центрі закінчився кривавою драмою: шокуюче відео

Подробиці інциденту повідомила поліція області.У повідомленні говориться, що в Житомирі відвідувач магазину влаштував криваві розбірки, накинувшись з ножем на господаря торгового приміщення. Відвідувач, поки його дружина займалася шопінгом, вирішив "відпочити" і притулився до скляних дверей одного з магазинів. Власнику бутіка це не сподобалося і він зробив нахабі зауваження, на яке той досить різко відреагував. Слово за слово і зав’язалася бійка. Потім, відвідувач вихопив ніж і кілька разів ударив лезом власника магазину”, – розповідають правоохоронці.

ТакожЗнай.иа" писав, Ведмідь поромсал українку на популярній базі відпочинку: шокуюче відео

На одній з популярних баз відпочинку у Карпатах стався шокуючий інцидент - на туристку зі Львова напав бурий ведмідь прямо на території готельно-розважального комплексу. В комплексі, де стався інцидент, кажуть - туристка знехтувала своєю безпекою, вирішивши поблизу сфотографувати ведмедя.