У Дніпрі поліція зупинила водія за порушення правил дорожнього руху. Після цього чоловік вистрілив собі в голову.
Це пригода сталась 12 грудня о 5:25 на вул. Набережна Перемога Дніпро, повідомляє "Информатор".
"20-річний чоловік, якого зупинили за порушення правил дорожнього руху, намагався покінчити життя самогубством”, – повідомили правоохоронці. Зараз чоловік перебуває в лікарні.

В рамках справ, відкритих за ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 15 год. 1 ст. 115 КК України (з позначкою самогубство), поліція встановлює всі обставини події. З місця події вилучено пістолет та направлений на експертизу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Дніпрі відбулася дика історія. Так, на перетині Січеславської Набережної та Стрілецької дивізії 6 сталася аварія. Відомо, що водій авто Skoda влетів в огорожу під Мерефо-Херсонським мостом. Також журналісти уточнюють, що водій був у костюмі немовляти. Дивно, але голий чоловік після ДТП не зволив вийти самостійно з авто. Від допомоги медиків чоловік теж відмовився. Через дві години після аварії він здійснив спробу застрелитися.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на Запорізькому шосе в Днипре в ДТП потрапили десять автомобілів.
Неадекват на BMW влаштував у Днипре місиво з 10 авто, постраждали люди. Копи назвали винуватця просто "самовпевненим водієм". За попередньою інформацією, в аварії постраждало троє людей — 1981-го, 1984-го та 1976-го років народження. Учасниками ДТП стали BMW, Subaru, Fiat, Skoda, KIA, ВАЗ, Славута, Ланос, Nissan і BMW 735.

"Знай.uа" писав, що у Києві на проспекті Перемоги, навпроти заводу Антонова сталося смертельне ДТП. Автомобіль, рухаючись на повній швидкості, вилетів на узбіччя і врізався в електричний стовп. Автомобіль зім'яло, як консервну банку, шансів вижити при цьому у водія, природно, не було. Трагедія трапилася в ніч на неділю, 18 листопада, близько половини четвертого.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще