Жахлива автопригода з постраждалими сталась на вулиці Академіка Булаховського. Автобус "Богдан" врізався в дерево.

Аварія сталася напередодні, 18 грудня близько 21:40. Про інцидент Інформатор дізнався на місці події.

За попередньою інформацією, автобус з пасажирами їхав по Булаховського у бік Палладіна. В цей час по проїжджій частині бігав чоловік-пішохід. Коли маршрутка під’їхала ближче, чоловік різко вибіг під колеса, а водій, щоб уникнути зіткнення, повернув кермо ліворуч.

На жаль, уникнути удару не вдалося, автобус збив пішохода. І зрештою транспортний засіб втаранився у дерево, розтрощивши вщент лобове скло. Водій пояснив правоохоронцям, що їхав в гараж, утім на момент аварії в маршрутці перебували пасажири. Внаслідок автопригоди постраждав пішохід, він перебував у стані алкогольного сп'яніння. Також допомога медиків знадобилася водієві і одній із пасажирок.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Поліцейські повідомили, що постраждала під час аварії і маленька дівчинка. Вона вдарилася головою, однак її батьки поїхали на вокзал, оскільки поспішали на потяг і не дочекалися медиків. На місці працювала патрульна поліція, медики та слідчо-оперативна група. Чи дійсно автобус їхав в гараж і решту деталей інциденту встановить слідство.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що прокляття Зайцевої висить над Харковом, нова страшна ДТП приголомшила місто.

Дівчина була за кермом автомобіля марки Mercedes ML та не впоралася з керуванням. Врезультаті аварії постраждали водій та 20-річний пасажир засобу, якого медики доставили до лікарні з закритою черепно-мозковою травмою та забоями.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Житомирщину вразило криваве ДТП з моторошними наслідками, у якому загинули діти.

Також "Знай.uа" писав, про моторошна ДТП у Житомирі: "швидка" буквально розмазала іномарку, шість тіл вже відвезли.