На трасі Житомир-Могилів-Подільський, що в Житомирській області, сталася ДТП, в ньому загинули 3 людей, а ще 3 постраждали.

На Хмельниччині, 5 грудня, сталась моторошна дорожньо-транспортна пригода з пасажирським автобусом.

За попередніми даними, водій Opel не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем Toyota.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Пропасть поглотила пассажирский автобус: множество жертв. В Индии пассажирский автобус рухнул в пропасть. Ведутся спасательные работы.

У ДТП загинули водій і двоє пасажирів автомобіля Opel.

Дитина 8-ми років, яка теж знаходилася в машині, отримала травми і була відправлена до лікарні.

В тому числі, отримали травми пасажирка і водій автомобіля Toyota. Їх доставили в лікарні Житомира.

Нагадаємо, раніше прокляття Зайцевої висить над Харковом, нова страшна ДТП приголомшила місто.

“Інформація внесена до Журналу єдиного обліку Київського відділу поліції. Всі обставини аварії встановлюються”, - йдеться в повідомленні.

Дівчина була за кермом автомобіля марки Mercedes ML та не впоралася з керуванням. Врезультаті аварії постраждали водій та 20-річний пасажир засобу, якого медики доставили до лікарні з закритою черепно-мозковою травмою та забоями.

Як повідомляв портал "Знай.uа" купи металу і кров: українське місто здригнулося від жахливої ДТП, замішані мажори.

Аварія відбулася у понеділок, 10 грудня, близько 12:00. Дві іномарки врізалися одна в одну на проспекті Юбілейному. ДТП сталася між автомобілями “Mazda 826” та “Audi a-6”. За кермом першого був 22-річний чоловік, другим транспортним засобом керував водій, якому 36 років.

В результаті аварії 20-річна пасажирка автомобіля “Mazda” отримала закриту черепно-мозкову травму та забій скроні. Нині дівчина перебуває в лікарні. Автомобілі отримали механічні ушкодження. Правоохоронці вирішують питання щодо кваліфікації інциденту.

Також "Знай.uа" писав, про моторошна ДТП у Житомирі: "швидка" буквально розмазала іномарку, шість тіл вже відвезли.

9 грудня о 10:27 у Житомирі, на перехресті вулиць Івана Мазепи та Домбровського в Житомирі сталося страшне ДТП - зіткнулися "швидка" і Hyundai Santa Fe, обидва авто в'їхали в будинок. Про це повідомляють в поліції.