На Хмельyиччині, 5 грудня, сталась моторошна дорожньо-транспортна пригода з пасажирським автобусом.

Про це повідомляє видання "Всім".

Аварія сталась на автодорозі М-12 поблизу села Прибузьке, близько 8-ї години ранку.

За попередніми даними, водій рейсового автобуса сполученням "Кам’янець-Подільський — Стара Синява" не впорався з керуванням та в'їхав у припарковану вантажівку "Газель 3302", яка перевозила тварин.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

В результаті зіткненя, шість пасажирів травмувалися. Для огляду лікарів і надання необхідної медичної допомоги їх доправили в Хмельницьку обласну клінічну лікарню. двоє з них знаходяться у важкому стані.

Всього у салоні знаходилось 13 пасажирів.

Наразі остаточна кількість потерпілих і ступінь важкості отриманих ними тілесних ушкоджень встановлюється - зазначили у ГУ НП у Хмельницькій області.

На фото, які опублікували в мережі видно, настільки сильно пошкоджено автобус, передню його частину буквально розірвало навпіл.

Також постраждали тварини, які перевозила "Газель".

Наразі на місці аварії продовжує працювати слідчо-оперативна група, усі подробиці з'ясовуються.

Нагадаємо, судово-медичному експерту не передали жодного документу про знайдені опіати чи огляд наркологом фігурантки ДТП у Харкові Олени Зайцевої.

Як повідомляв "Знай.ua", подруга Зайцевої зробила заяву, від якої в суді остовпіли, це може змінити все.

Також "Знай.ua" писав, що складні погодні умови впливають на дорожню обстановку. В українській столиці сталася моторошна аварія. Так, біля ринку "Юність" на шляхопроводі пасажирська маршрутка врізалася в легковик.

Дивіться: Відео з місця ДТП на Хмельниччині