На трасі Київ-Житомир сталася страшна ДТП. Відомо, що водій авто Toyota Самгу зніс з ніг поліцейського і зник у невідомому напрямку. Поліція оголосила оперативний план "Сирена".

Швидка допомога
Швидка допомога

За інформацією правоохоронних органів, аварія сталася біля ресторану "Краків", недалеко біля Києва, 4 грудня, приблизно о 15.45. За попередньою інформацією, чорний автомобіль Toyota Самгу (номерний знак АА8160ТІ) з озброєним чоловіком усередині збив співробітника патрульної поліції.

За інформацією столичних ЗМІ, водій автомобіля на високій швидкості збив патрульного поліцейського. В результаті наїзду поліцейський отримав серйозні травми і його було терміново госпіталізовано до лікарні. О 15.50 було введено оперативний план "Перехоплення" і спеціальна операція "Сирена". Незабаром цей автомобіль було затримано у Київській області.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Варто нагадати, що в суботу ввечері, 24 листопада машину дружини екс-прем'єр-міністра України Анатолія Кінаха пограбували. Винесли чорну сумку, в якій були речі, які мають цінність тільки для самої власниці. Про це розповіла сама Марина Кінах на своїй сторінці в Facebook.

"SOS! Прошу допомоги... Навпроти Цуму, біля кіоску "Київська перепічка", у мене пограбували машину... Вкрали велику чорну сумку... Я в шоці! Поверніть, будь ласка, за винагороду! Речі цінні тільки для мене...", — написала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що судово-медичному експерту не передали жодного документа про знайдені опіати або огляд наркологом фігурантки ДТП у Харкові Олени Зайцевої. Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка Тетяна Доцяк. Журналістка зазначила, що місцеві правоохоронці з незрозумілих причин "забули" про один з основних доказів вини Олени Зайцевої в страшній ДТП в Харкові.

Нагадаємо, техногенна катастрофа в Києві: люди замерзають у власних будинках, тисячі постраждалих.

Як повідомляв Знай.uа кривавий поцілунок у лобове: у Києві маршрутка протаранила легковик, перші фото і відео.

Знай.uа писав, кари небесні: йде 50-градусна аномалія, виживуть не всі.