У Харкові зіткнулися дві іномарки. 20-річна дівчина отримала травми.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в Харківській області.

Аварія відбулася у понеділок, 10 грудня, близько 12:00. Дві іномарки врізалися одна в одну на проспекті Юбілейному. ДТП сталася між автомобілями “Mazda 826” та “Audi a-6”. За кермом першого був 22-річний чоловік, другим транспортним засобом керував водій, якому 36 років.

В результаті аварії 20-річна пасажирка автомобіля “Mazda” отримала закриту черепно-мозкову травму та забій скроні. Нині дівчина перебуває в лікарні. Автомобілі отримали механічні ушкодження. Правоохоронці вирішують питання щодо кваліфікації інциденту.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У Харкові також раніше сталася моторошна ДТП. 19-річна дівчина на іномарці знесла стовп та вилетіла на трамвайні колії. Дівчина була за кермом автомобіля марки Mercedes ML та не впоралася з керуванням. Врезультаті аварії постраждали водій та 20-річний пасажир засобу, якого медики доставили до лікарні з закритою черепно-мозковою травмою та забоями.

Нещодавно у Харкові загорівся тролейбус із людьми. Пожежа почалася на просто на ходу транспортного засобу. На щастя, в результаті ніхто не постраждав. Очевидці інциденту зазначають, що іскри під час займання всередині салону сипались на людей.

Автомобіль на іноземній реєстрації протаранив машину для вивозу сміття в Одесі. За словами очевидців ДТП спричинило авто марки BMW. Після аварії з легковика вибігли молоді люди. Вони побили робочого сміттєзбірної компанії, який стояв на підніжці спецмашини, і зникли, кинувши свою іномарку.

Нагадаємо, на Волині сталася моторошна ДТП, унаслідок якої загинула 59-річна жінка.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", пасажирський автобус поглинула прірва, безліч жертв.

Також Знай.uа" повідомляв, що в Нижній Сілезії (Польща) в результаті ДТП загинула одна пасажирка автобуса.