У п'ятницю, 7 грудня, на Волині сталася моторошна ДТП, унаслідок якої загинула 59-річна жінка.

ДТП
ДТП

Про це пишуть місцеві ЗМІ з посиланням на повідомлення прес-служби поліції області.


"Чергова ДТП на трасі М19 на повороті в смт.Рокині. Людину розірвало на шматки. Водій їхав з шаленою швидкістю. Співчуваємо рідним загиблої жительки смт.Рокині", – йдеться у повідомленні.

З місця події були опубліковані моторошні фото.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Деталі аварія поки невідомі, на місці працюють правоохоронці.

поліція
поліція

Нагадаємо, у середу, 5 грудня, Черкаси сколихнула страшна новина – чоловік прямо на зупинці був збитий на смерть маршруткою. Трагедія сталася приблизно о 11.00, передає обласна поліція.

"Водій маршрутного№ 29, рухаючись заднім ходом, на території зупинки скоїв наїзд на пішохода, жителя міста Черкаси ", - кажуть у поліції.

Як запевняє поліція, загиблий отримав багато ушкоджень тіла та був доставлений до лікарні, але отримані травми виявилися несумісні з життям.

Водія автобуса затримали, відкрито кримінальне провадження.

Раніше Знай.uа писав про те, що на сумнозвісній вулиці Сумській в Харкові знову сталася жахлива ДТП. Так, на перехресті вулиці Сумської та проспекту Незалежності зіткнулися три автомобілі.

Відомо, що в аварію потрапили Mazda, Hyundai і Daewoo Lanos.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби обласного управління Нацполіції.

Неприємний інцидент стався приблизно о 23:00, 4 грудня. З'явилася інформація, що в результаті аварії травми отримав водій Lanos, якого госпіталізували з місця ДТП. У даний момент обставини події і ступінь вини водіїв встановлює слідчо-оперативна група.

Також Знай.uа повідомляв, що у Нижній Сілезії (Польща) в результаті ДТП загинула одна пасажирка автобуса, ще 18 отримали серйозні травми, стан п’ятьох з них важкий.