У середу, 5 грудня, в Черкаси сколихнула страшна новина – чоловік прямо на зупинці був збитий на смерть маршруткою. Трагедія сталася приблизно о 11.00, передає обласна поліція.

"Водій маршрутного№ 29, рухаючись заднім ходом, на території зупинки скоїв наїзд на пішохода, жителя міста Черкаси ", - кажуть у поліції

Фото з місця події

Як запевняє поліція, загиблий отримав багато ушкоджень тіла та був доставлений до лікарні, але отримані травми виявилися несумісні з життям.

Водія автобуса затримали, відкрито кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, На проклятому "перехресті Зайцевої" у Харкові - нове ДТП: суцільне місиво

На сумнозвісній вулиці Сумській в Харкові знову сталася жахлива ДТП. Так, на перехресті вулиці Сумської та проспекту Незалежності зіткнулися три автомобілі. Відомо, що в аварію потрапили Mazda, Hyundai і Daewoo Lanos.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби обласного управління Нацполиции.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Автобус зносив усе на своєму шляху: по трасі збирають тіла

В Хмельницькій області, 5 грудня, сталася страшна дорожно-транспортна пригода з пасажирським автобусом.

Про це повідомляє видання "Всім".

Аварія сталася на автодорозі М-12 поблизу села Прибузьке, близько 8 годин ранку.

ДТП
ДТП

За попередніми даними, водій рейсового автобуса сполученням "Кам’янець-Подільський — Стара Синява" не впорався з керуванням та в'їхав у припарковану вантажівку "Газель 3302", який перевозив тварин.

Також "Знай.uа" писав про те, що Під Києвом озброєний водій збив поліцейського і зник, без "Перехоплення" не обійшлося

На трасі Київ-Житомир сталося страшне ДТП. Відомо, що водій авто Toyota Самгу зніс з ніг поліцейського і зник у невідомому напрямку. Поліція оголосила оперативний план "Сирена".

За інформацією правоохоронних органів, аварія сталася біля ресторану "Краків", недалеко біля Києва, 4 грудня, приблизно о 15.45. За попередньою інформацією, чорний автомобіль Toyota Самгу (номерний знак АА8160ТІ) з озброєним чоловіком усередині збив співробітника патрульної поліції.