На сумнозвісній вулиці Сумській в Харкові знову сталася жахлива ДТП. Так, на перехресті вулиці Сумської та проспекту Незалежності зіткнулися три автомобілі. Відомо, що в аварію потрапили Mazda, Hyundai і Daewoo Lanos.

Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби обласного управління Нацполиции.

Неприємний інцидент стався приблизно о 23:00, 4 грудня. З'явилася інформація, що в результаті аварії травми отримав водій Lanos, якого госпіталізували з місця ДТП. У даний момент обставини події і ступінь вини водіїв встановлює слідчо-оперативна група.

Варто нагадати, що судово-медичному експерту не передали жодного документа про знайдені опіати або огляд наркологом фігурантки ДТП у Харкові Олени Зайцевої. Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка Тетяна Доцяк. Журналістка зазначила, що місцеві правоохоронці з незрозумілих причин "забули" про один з основних доказів винності Олени Зайцевої в страшній ДТП в Харкові.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Це значить, їм просто не було з чого робити висновок - вони про це і написали в судово-медичній експертизі. Це означає, що все це робилося слідчими ще під час слідства. Це означає, що прокурор не міг цього не бачити, але чомусь не повернув недороблені експертизи назад. Ні під час слідства, ні під час суду", - підкреслила вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сполучених штатах сталася страшна аварія з автобусом, який перевозив дітей. Кілька десятків отримали травми, також є загиблі. Автобус із дитячою футбольною командою розбився в штаті Арканзас. За попередніми даними, 1 людина загинула, 40 поранено. Хлопцям від 9 до 12 років.

Нагадаємо, террорист-грабіжник зачинився в квартирі і погрожував вбити власну матір, довелося задіяти спецназ.

Як повідомляв Знай.uа на європейській дорозі вісім українців потрапили в "м'ясорубку".

Знай.uа писав, у справі Зайцевої-Дронова спливла "маленька хитрість", брудні подробиці від сімей загиблих.