У столиці Нікарагуа правоохоронці затримали росіянку Еліс Гон, котра облила кислотою 59-річного священика під час сповіді в кафедральному соборі.

Його довелося госпіталізувати – чоловік отримав серйозні опіки обличчя, рук та плечей. Підозрювану швидше за копів схопили самі віряни, які тримали її до прибуття патруля. Мотиви такого вчинку вона не пояснила.

Місцеві ЗМІ тим часом звернули увагу на те, що вона була одягнена у футболку із зображенням плоду в утробі матері, який показує непристойний жест, повідомляє Politeka.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відзначається, що напад стався в складний для католицької церкви Нікарагуа час. Уряд гостро критикує її за роль, яку вона зіграла після початку в квітні антидержавних протестів. Сотні людей загинули в зіткненнях між демонстрантами і силами безпеки.

Церкви стали притулками для опозиційних активістів і іноді потрапляли в облогу з боку проурядових сил.

У липні президент Ортега звинуватив духівництво країни у тому, що воно стало на бік протестувальників, яких він звинувачує в намаганні повалити нинішній режим.

Дивіться: Росіянка облила кислотою священника у Нікарагуа

Нагадаємо, у Житомирі правоохоронці провели обшуки у Свято-Хрестовоздвиженському кафедральному соборі Української православної церкви Московського патріархату. Як повідомляв "Знай.ua", в Україні знайшли секретний табір ромів, багатству якого позаздрить навіть Янукович. Також "Знай.ua" писав, митрополит УПЦ МП звернувся до Путіна за допомогою.