У четвер 22 листопада на трасі Київ-Знам'янка сталося страшне ДТП. Про це повідомляє telegram-канал ЖП.

Відомо, що від зіткнення BMW і Acura, першу машину розірвало навпіл, а рештки розлетілися по полю.

Що саме сталося, поки з'ясовують. Повідомляється, що в BMW загинули дві людини. Пасажири другого авто отримали важкі травми.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Раніше ми писали, що у Києві на проспекті Перемоги, навпроти заводу Антонов, сталося смертельне ДТП. Автомобіль , рухаючись на повній швидкості, вилетів на узбіччя і врізався в електричний стовп. Автомобіль зім'яло, як консервну банку, шансів вижити при цьому у водія не було. Трагедія трапилася в ніч на неділю, 18 листопада, близько половини четвертого.

Повідомляється, що машина рухалася у бік станції метро Нивки. Поліція розповіла, що водій їхав зі швидкістю 100 кілометрів на годину. Він не зміг впоратися з керуванням, і був протягнутий по дорозі близько 100-150 метрів. В результаті чого машина знесла дерева і один стовп, зіткнулася з іншим електричним стовпом і вдарилася об огорожу підземного переходу. Чоловік не дожив навіть до приїзду швидкої, повідомляє видання. Страшна трагедія налякала весь Київ.

Також раніше ми писали, що ввечері 20 листопада, на перетині вулиць Мечникова і Розумовської в Одесі сталося масштабне потрійне ДТП за участю карети швидкої допомоги клініки Into-Sana і автомобіля охоронної фірми "Агентство безпеки Центр".

Місцеві поліцейські повідомили, що в внаслідок ДТП постраждали пацієнтка, супроводжуюча особа і медпрацівники "швидкої". За повідомленнями співробітників патрульної поліції, які посилаються на свідчення численних очевидців, карета "швидкої" рухалася з включеними проблисковими "маячками" вулиці Разумовській, але раптово з вулиці Мечникова на перехрестя виїхала машина охоронного агентства і врізалася в бік автомобіля з медиками.

Нагадаємо, сайт "Знай.uа" вже неодноразово писав про безпеку на дорогах.

Крім того, сайт "Знай.uа" розповів про те, що нещодавно під Києвом сталося зухвале пограбування.

Також раніше "Знай.uа" повідомляв, що вже з квітня українцям будуть видавати ліки "по-новому".