У мережі прогриміла новина про те що 16 вересня в Харкові сталася жахлива ДТП. Уже відомо, що внаслідок аварії загинуло двоє людей.

Про це повідомила прес-служба обласної поліції.

ДТП

Як повідомляє джерело, приблизно о 12:00 на Мереф'янському шосе зіткнулися автомобілі Daewoo Lanos і Renault. Вже встановлено, що останній перебував під керуванням 44-річного водія.

ДТП

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За даними поліції, в результаті ДТП загинули 80-річний водій і 79-річна жінка-пасажирка Daewoo Lanos. Поки що поліцейські продовжують встановлювати обставини ДТП.

ДТП

Будемо стежити за розвитком подій.

До слова, в Суворовському районі міста Одеса маршрутне таксі потрапило у жахливу ДТП, у результаті трагедії різного ступення травми отримало 9 осіб, серед яких є діти.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

Поліція

У поліції також додали, що пригода сталась під час руху на вулиці Отамана Головатого. Відзначається, що водій маршрутки №121 не зміг впоратись з кермом та здійснив зіткнення з електричною опорою.

В результаті пригоди постраждало 9 осіб, четверо з них були доправлені до лікарні.

ДТП

ДТП

"Наразі їх життю нічого не загрожує. Ступінь отриманих ушкоджень встановлюється", - повідомили в Нацполіції.
У свою чергу водій зазначив, що втратив керування через надто слизьку дорогу після дощу, який пройшов в Одесі.

Нагадаємо, в українській столиці чоловік у стані сильного алкогольного сп'яніння потрапив під трамвай і втратив дуже важливу деталь тіла.

Як повідомляв Znaj.ua, у Чернівцях сталася страшна аварія за участю поліцейського авто. Відомо, що патрульне авто під час нічного чергування на смерть збило пішохода.

Також Znaj.ua писав про те, що у Росії, в Ленінградській області, в ніч на суботу, 15 вересня, зіткнулися мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter та вантажівка DAF. В результаті аварії загинули чотири українця з Закарпатської та Львівської областей.