В Одесі трапилася ДТП. Автомобіль на іноземній реєстрації протаранив машину для вивозу сміття.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

За словами очевидців ДТП спричинило авто марки BMW. Після аварії з легковика вибігли молоді люди. Вони побили робочого сміттєзбірної компанії, який стояв на підніжці спецмашини, і зникли, кинувши свою іномарку.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нещодавно моторошна аварія сталася у Закарпатській області в місті Виноградів. Чоловік скоїв наїзд на п'ятьох людей, в результаті чого загинула жінка. 35-річний зловмисник на ґрунті неприязних стосунків умисно збив свою 34-річну рідну сестру, яка була в компанії свого співмешканця і трьох сусідів.

Всі постраждалі отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості, а жінка від отриманих травм померла в реанімаційному відділенні лікарні.

Раніше в Житомирі трапилося страшне ДТП - зіткнулися "швидка" і Hyundai Santa Fe, обидва авто в'їхали в будинок.

Нагадаємо, 7 грудня на Волині сталася моторошна ДТП, унаслідок якої загинула 59-річна жінка.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Хмельyиччині, 5 грудня, сталась моторошна дорожньо-транспортна пригода з пасажирським автобусом.

Також Знай.ua писав, на сумнозвісній вулиці Сумській в Харкові знову сталася жахлива ДТП - на перехресті вулиці Сумської та проспекту Незалежності зіткнулися три автомобілі.