У Закарпатській області в місті Виноградів сталася смертельна ДТП - чоловік на автомобілі скоїв наїзд на п'ятьох людей, в результаті чого загинула жінка.

7 грудня у райцентрі Виноградів чоловік, рухаючись на "Mitsubishi Lancer" по вулиці Космонавтів, на смерть збив жінку. Загиблою виявилася сестра водія. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Закарпатській області.

Повідомляється, що 35-річний зловмисник на ґрунті неприязних стосунків умисно збив свою 34-річну рідну сестру, яка була в компанії свого співмешканця і трьох сусідів.

Всі постраждалі отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості, а жінка від отриманих травм померла в реанімаційному відділенні лікарні.

Поліція порушила кримінальну справу за фактом умисного вбивства (частина 1 статті 115) та порушення безпеки дорожнього руху, що призвело до травм (частина 1 статті 286). Наразі працівники слідчого відділу проводять розслідування.

Зазначається, що вже відбувся суд, на якому підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави. Після внесення вказаної суми чоловіка відпустили з-під варти за місцем йогопроживання.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає
Показати ще

Нагадаємо, 7 грудня на Волині сталася моторошна ДТП, унаслідок якої загинула 59-річна жінка.

Як повідомляв портал Знай.ua, на Хмельyиччині, 5 грудня, сталась моторошна дорожньо-транспортна пригода з пасажирським автобусом.

Також Знай.ua писав, на сумнозвісній вулиці Сумській в Харкові знову сталася жахлива ДТП - на перехресті вулиці Сумської та проспекту Незалежності зіткнулися три автомобілі.