Стало відомо, що на південному сході Москви лесбіянка з інвалідністю зарізала свою співмешканку, а потім збрехала поліції, що жінка сама собі встромила ножа у груди.

Так, під ранок 22 грудня жінки повернулися додому після новорічного корпоративу. Потім у нетверезому стані вони продовжили пити коньяк. Близько 16.00 у «швидку» надійшов виклик про нещасний випадок. Прибулі на місце події медики застали нетверезу жінку, яка вказала на труп коханки, що лежав на кухні. За висновком лікарів, смерть настала близько п'яти годин тому.

У той же час поліція допитала підозрювану, яка розповіла, що співмешканка була п'яною і вбила себе сама. Однак правоохоронці одразу знайшли безліч нестиковок у розповіді — удар було нанесено лівою рукою, а у жінки з дитинства відсутня кисть правої руки.

Крім того, поранення було на такій висоті, де самостійно нанести його неможливо. Затримана зрозуміла, що всі факти свідчать проти неї, і зізналася, що її обраниця в той день була дуже п'яна, бігала по квартирі і кидалася на неї.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Жінка нібито мила посуд, і в її руках був кухонний ніж, а співмешканка, з її слів, стрибнула до неї в обійми в той момент, коли та розгорталася в її бік.

Також з'ясувалося, що затримана викинула знаряддя вбивства— масивний металевий кухонний ніж із чорною рукояткою — у вікно з висоти 6-го поверху. У прес-службі ГСУ СК по Москві, за даним фактом вже порушено кримінальну справу за статтею «Вбивство».

Нагадаємо, що в одній з київських квартир на будівництві чоловік встановлював вікна. В цей момент обірвалося альпійське спорядження. Постраждалий від отриманих травм загинув на місці.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Київській області затримали небезпечного злочинця, якого підозрюють у жорстокому вбивстві жінки.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті затримали винуватця резонансного вбивства. 24-річний чоловік убив свою землячку. А пізніше розправився з власною матір'ю.