Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі боксер Олександр Усик сказав, що від кількох країн отримував пропозиції змінити громадянство, але не хоче змінювати український паспорт.

Про це повідомляє iSport.

Як пояснив боксер, він ніколи не думав цього робити, так як вважає себе патріотом України.

"Росія також у цьому списку. Але я навіть і не думав відмовлятися від українського паспорта, тому що вважаю себе патріотом рідної країни і щиро бажаю, щоб Україна процвітала. Бог зробив так, що я народився в Україні. Тому завжди буду залишатися українцем", – заявив Усик.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Анатолій Миколайович Ломаченко, батько і тренер чемпіона за версіями WBA і WBO в легкій вазі Василя Ломаченка (12-1, 9 КО), претендує на звання тренера 2018 року за версією авторитетного видання The Ring. На звання тренера року також претендують Бен Девісон, Роберт Гарсія, Шинго Інуе і Едді Рейносо. Крім того, Олександр Усик і Василь Ломаченко претендують на звання кращого боксера року за версією The Ring.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 30-річний український боксер, володар поясу WBO International, Денис Берінчик, після перемоги над філіппінцем Росеки Крістобалем зробив своїй дружині дорогий подарунок — шубу."Не грайте з дружиною в карти — можете програти їй шубу", — з гумором прокоментував фото в Instagram Берінчик.

"Знай.uа" писав, що Всесвітня боксерська рада WBC планує з наступного року ввести нові правила для боксерів. Зокрема, планується приділити особливу увагу сгонке ваги боксерів. Про це заявив президент WBC Маурісіо Сулейман. За його словами, організація має намір серйозно боротися з цією проблемою. "В 2019 році ми зробимо все можливе для вирішення проблем, пов'язаних з сгонкой ваги. Ми ввели процедуру, що передбачає зважування за 30 днів за 7 днів до бою, але цього недостатньо". Крім того, Всесвітня боксерська рада введе ще кілька заходів, включаючи раптові перевірки ваги боксерів незалежно.