У США на 83-му році життя помер Френк Адоніс, актер і режисер, відомий глядачам за картині "Славні хлопці", а також по серіалу "Клан Сопрано".

Про це повідомляє TMZ.

Останні дев'ять днів Френк Адоніс провів у лікарні, він був підключений до апарату штучної вентиляції легенів.

За інформацією дружина актора Деніз, кілька років тому у нього розвинулося захворювання нирок.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Адоніс знявся в декількох десятках фільмів, але найбільшу популярність йому принесли "Скажений бик" і "Ейс Вентура: розшук домашніх тварин".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка, яка активно будує свою кар'єру в Росії, нарешті, зрозуміла, що рухається кудись не туди. "Бджілка" вирішила щось змінити, але вийшло "як завжди". Кардинальні зміни Аліна Гросу вирішила почати з відмови від свого імені. Так, нещодавно співачка зробила гучну заяву, зазначивши, що Аліни Гросу більше немає, оскільки тепер вона взяла новий псевдонім.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у столиці можуть закрити популярний культурний центр "Кінотеатр "Київ". Зазначається, що установа не продовжила договір оренди, який закінчується на початку 2019 року. Тепер робота кінотеатру, який функціонує з 1952 року, - під питанням. Про це у Facebook повідомив голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко. Чиновник розповів, що про загрозу припинення роботи кінотеатру повідомила директор культурного закладу Вілія Бондаренко.

"Знай.uа" писав, що відомий російський актор і співак Михайло Боярський оскандалився у власний день народження. Він досить грубо відгукнувся про дружину в інтерв'ю, що в цей момент знаходилася поруч. У середу, 26 грудня, Боярському виповнилося 69 років. З цієї нагоди відоме видання вирішило взяти у нього інтерв'ю. Під час бесіди артист зазначив, що його дружина Лариса Луппіан "ні на що не здатна і здохне", як тільки помре він.