Батькам трирічної дитини, яка загинула у селі Ковшарівка Ізюмського району оголосили про підозру у вбивстві.

Про це повідомляє Politeka.

30-річну жінку та її 40-річного співмешканця підозрюють у тому, що вони катували, завдали тяжкі тілесні ушкодження і довели до смерті малолітнью дитину. Це було зроблено з метою приховати інший злочин, яке було скоєно за попередньою змовою групою осіб, - прокоментував подію Олександр Михалик, заступник керівника Ізюмської прокуратури.

Спочатку мати розповідала, що її трирічна дочка померла, коли вдавилася яблуком. Але судово-медична експертиза спростувала таке твердження. Фахівці прийшли до висновку, що причина смерті дівчинки - відкрита черепно-мозкова травма, що супроводжувалася крововиливом з набряком головного мозку.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім того, на обличчі і тілі дитини виявлені численні садна і синці. Це також свідчить про систематичне знущання над нею.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у січні 2018 року троє чоловіків викрали хлопця 20-ти років. Близько 20 днів його тримали в заручниках і вимагали від батьків 100 000 гривень викупу. Адвокат матері хлопця, говорив, що обвинуваченим передали 96 000 гривень викупу, але тоді хлопець уже був убитий.

Як повідомляв портал "Знай.uа", на екс-нападника збірної Данії Нікі Біллі Нільсена було скоєно замах з метою вбивства. У 30-річного футболіста вистрілили з вогнепальної зброї у Копенгагені. Куля потрапила в руку Нільсена. Поліція вже почала розслідування, в ході якого вже затримала чоловіка і жінку.

"Знай.uа" писав, що троє невідомих у балаклавах увірвалися в приміщення фермера, який також був депутатом місцевої райради. Двоє грабіжників були озброєні ножем і пістолетом. В будинку в момент нападу, крім господаря, знаходилися його дружина і дочка. Грабіжники, погрожуючи зброєю, зв'язали всіх скотчем. Після чого зірвали з жінки прикраси і забрали мобільні телефони.