При затриманні студента в рюкзаку знайшли небезпечні гранати, а при обшуку його квартири - цілий арсенал зброї.

У Дніпровській області правоохоронні органи затримали студента коледжу та в ході обшуку його квартири вилучили цілий арсенал зброї. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції.

У повідомленні йдеться, що при першому затриманні у хлопця в рюкзаку співробітники поліції знайшли 4 гранати і 4 тротилові шашки, озброївся до зубів.

Згодом, в ході обшуку його квартири в Херсоні було вилучено 9 гранат, 13 запалів, 18 тротилових шашок, підствольний гранатомет, автомат Калашникова і патрони до нього.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вже відкрито кримінальне провадження. Зараз проводяться слідчі дії по встановленню всіх причетних до зберігання та постачання зброї.

Нагадаємо, у Києві ледь не вбили відомого бізнесмена: стріляв у обличчя впритул.

Раніше Знай.uа писав про те, що вранці у неділю, 16 грудня, в Києві відбувся надзвичайний інцидент, який в соцмережах вже порівнюють з сюжетом популярної гри GTA.

33-річний підполковник Служби Безпеки України Іван Онищук посварився з таксистом, потім відкрив стрілянину зі службової зброї, а коли залякав бідного водія пострілами в повітря, то викрав його автомобіль Toyota Corolla.

Потерпілим виявився водій служби таксі "Експрес", громадянин Росії Володимир Ларшин, він і зателефонував у поліцію і заявив, що йому погрожували невідомою короткоствольною зброєю, після чого викрали машину.

Також Знай.uа повідомляв, що по факту стрілянини в одному з харківських супермаркетів в поліції відкривли ще одне кримінальне провадження.