По факту стрілянини в одному з харківських супермаркетів в поліції відкривли ще одне кримінальне провадження. Тепер вже не лише про перевищення службових повноважень, а й умисне вбивство. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

За версією слідства, нетверезий молодик на ім'я Микита зайшов до супермаркету і почав їсти продукти з прилавків. Співробітники магазину це помітили і звернулися до охоронця. Останній помітив, що чоловік поводиться агресивно, зробив зауваження і запросив його до службового приміщення, щоб там врегулювати ситуацію.

Відзначается, що там покупець і охоронець були удвох. Камер відеоспостередження в підсобці немає. Правоохоронці кажуть, що молодик накинувся з ножем на їхнього колегу. Врятував життя чоловікові бронежилет.

"Завдав кілька ножових поранень в область голови, шиї, тулубу. Наш співробітник був у бронежилеті – це врятувало його трохи", - розповів керівник управління поліції охорони Харківськой області Олег Гронь. Далі покупець начебто кинувся навтьоки, на що охоронець відреагував пострілом.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Тим не менш родичі загиблого не вірять у версію поліції. Зокрема мати Микити вважає, що спочатку в її сина вистрілили, він не намагався наздогнати поліціянта, а навпаки від нього втекав.

Рідним загиблого про смерть їхнього сина повідомили лише наступного дня. Запис з камери спостереження супермаркетів на данний момент не надали ані родичам Микити, ані співробітникам державного бюро розслідувань, яке веде цю справу.

"Провадження зареєстроване за двома статтями Кримінального кодексу. Це умисне вбивство та перевищення службових повноважень працівником правоохоронного органа", - заявив заступник директора територіального управління ДБР м. Полтава Олексій Новиков.

Нагадаємо, Кроваве місиво в соборі: невідомий відкрив стрілянину по прихожанам, невже Бог їх покинув?

Як раніше повідомляв "Знай.ua", 27 судимостей в 29 років: що спонукало "страсбургського стрілка" на злочин

Правоохоронцям вдалося встановити особу стрілка. Ним виявився 29-річний уродженець Страсбурга Шаріф Шеркатт. Він вже є в картотеці поліції. Раніше він притягувався за напади на людей, а напередодні його мали затримати за підозрою у вбивстві, але не застали вдома. В ході обшуку у стрільця був знайдений цілий арсенал зброї та боєприпасів. Тепер Шеркатта шукають по всій країні.

Також "Знай.ua" писал, що Готують на заклання: військові навчання резервистів приголомшили українців