В мережі оприлюднили відео, на якому відображено момент вибуху, що стався сьогодні вночі в житловому будинку в місті Магнітогорськ. Відео було оприлюднено виданням Новини Челябінська, інформує replyua.net.

Видання уточнює, що відеозапис був зроблений на складі, який розташований на першому поверсі зруйнованого будинку.

Надзвичайна пригода сталася о 6 годині ранку за місцевим часом (3:00 за київським). В результаті вибуху обвалилося перекриття між третім і десятим поверхами житлового будинку, яке розташовувалося над аркою між двома під'їздами. В результаті цього інциденту постраждали 48 квартир, в яких проживали 110 осіб.

"За моїми даними, зараз вилучені четверо осіб, у тому числі одна дитина, їх обстежують фахівці швидкої допомоги. Їх стан оцінюється як середньої тяжкості", - розповів журналістам Максим Радецький, прес-секретар Моз.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У свою чергу, медики заявляють, що скоріш за все, до них більше не будуть надходити постраждалі люди, оскільки навряд чи під завалами буде виявлений хтось живий.

"Критичний час надання допомоги закінчується, тому не думаємо, що ще хтось живий до нас надійде", - заявив Михайло Щербаков, головний лікар третьої міськлікарні.

Нагадаємо, у Росії вибухнув та завалився житловий будинок: 80 людей шукають під руїнами.

У російському місті Магнітогорську обвалився житловий будинок. Тіла трьох загиблих вже витягли з-під руїн, доля ще 80 людей залишається невідомою.

Як повідомляв "Знай.uа", бойовики зганьбилися "подарунками", тверезі ліфти і унітази за графіком.

Також Знай.uа" писав, що потужний вибух пофарбував небо над Нью-Йорком.