Командування Збройних сил України привітало з наступаючими святами.

Про це командувач Оперативного командування "Південь" генерал-полковник Сергій Попко сказав у зверненні, яке опубліковане в соцмережі.

Військові зазначили, що російський агресор так і не зломив українців.

Сергій Попко підкреслив, що загроза російської агресії все ще зберігається, але українська армія стала більш підготовленою до нових викликів з боку РФ.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Протягом 2018 року суттєво змінили підходи до бойової підготовки, розвинули систему територіальної оборони, частково оснастили військові частини новітнім озброєнням і військовою технікою", – сказав він.

Сергій Попко також подякував особовому складу, рідних і близьких військовослужбовців. Оперативне командування "Північ" побажало українцям у новому році миру і перемог, великих досягнень і всіх благ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 30 грудня, російські окупаційні війська, незважаючи на анонсоване передноворічне перемир'я, двічі порушили режим припинення вогню. протягом минулої доби українські захисники не постраждали, один окупант був знищений, ще один – поранений. Опорні пункти наших військ були обстріляні з БМП-2 в районі селища Новотошківське на Луганському напрямку з гранатометів різних систем і стрілецької зброї поблизу населеного пункту Водяне на Маріупольському напрямку.

Як повідомляв портал "Знай.uа" на горлівському напрямку, незважаючи на новорічне перемир'я, сталося щось дивне. Терористи ДНР несуть серйозні втрати. На лінії фронту оголосили перемир'я перед Новим роком. Але гібридна армія Росії не дотримується домовленостей, продовжуючи провокації. Конфлікт загострився під окупованій Горлівкою.

"На горлівському напрямку щось занадто багато карет швидкої допомоги шастає", - повідомляє ветеран АТО, натякаючи, що проблеми терористів – зовсім не через ВСУ.
"Знай.uа" писав, що під донецьким аеропортом українська армія знищила російського найманця Іллю Кузнєцова на кличку "Кузя". "Кузнєцов Ілля Вікторович полювання на укрів закінчив", - каже волонтер Вася Вітрів.