В окупованому Криму зійшли шість лавин з гори Ай-Петрі. В результаті сотні людей заблоковані у автотранспорті.

Про це очевидці повідомляють у соцмережах.

Рух транспорту на цій ділянці в горах заблоковано. За словами очевидців, сніг обвалився прямо на машини. Вони не можуть самостійно вибратися і чекають важку техніку.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

При цьому так зване МНС РФ в Криму повідомляє тільки про одну лавину, яка зійшла на ділянці дороги Ялта – Ай-Петрі.

Туди виїхав пошуково-рятувальний загін, і опрацьовуються проблемні ділянки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські окупанти в аннексированном Криму в черговий раз відклали відкриття залізничного руху через незаконно побудований Керченський міст. "Грандіозний" проект виконаний із значними помилками, які тепер не дозволяють запустити рух по мосту. Зокрема, неправильно спроектовані залізничні підходи. Також наголошується, що в залізничному тунелі, який будується в районі селища Жовтневе, поруч з місцем археологічних розкопок Биэлы, в 2018 році стався зсув порід, який пошкодив кріплення тунелю.

Як повідомляв портал "Знай.uа" до кінця цього тижня синоптики спрогнозували повернення в Україну сильного снігопад і різкого похолодання. Зокрема, по всій території України очікується слабкий сніг, проте лише на півдні країни і в Запорізькій області буде мінлива хмарність.
"Знай.uа" писав, що "Тут все дуже просто. Згідно з міжнародними домовленостями, законами, угодами, українські військові кораблі мають право безперешкодного проходу з Чорного до Азовського моря і навпаки. Кінець історії. Так, ми продовжимо це робити, незалежно від того, подобається це росіянам чи ні. Ми і далі будемо це робити. Наступного разу візьмемо з собою міжнародних спостерігачів. Про"кей, нехай росіяни ще раз спробують щось таке зобразити", – підкреслив радник глави МОУ Юрій Бірюков.