Громадянина Грузії, який відбував покарання в колонії в Хмельницькій області за грабіж, примусово видворили з країни.

Передають у прес-службі Національної поліції.

"Співробітники карного розшуку поліції в Хмельницькій області спільно з колегами з управління стратегічних розслідувань, спецназівцями та співробітниками управління Державної міграційної служби видворили за межі України із забороною подальшого в'їзду 36-річного громадянина Грузії, який відбував покарання у Райковецкой виправної колонії за пограбування і мав статус "наглядача за зоною", - передає прес-служба.

У поліції зазначають, що кримінальний авторитет мав прізвисько Тимур.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У Нацполиції розповідають, що в грудні 2014 року Оболонським районним судом Києва чоловік був засуджений за грабіж за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України і відбував покарання у Райковецкой виправній колонії.

Його термін закінчився, а незадовго до цього Хмельницьким міськрайонним судом було прийнято рішення про те, що його виженуть з України з подальшою забороною в'їзду, "оскільки після виходу на волю він має намір повернутися в злочинні кола для організації і здійснення тяжких і особливо тяжких злочинів".

4 січня силами співробітників кримінальної поліції Області разом з колегами з міграційної служби у супроводі спецпризначенців чоловік був доставлений в столичний аеропорт, звідки його вигнали в рідну країну.


Нагадаємо, У Харкові накрили сходку кримінальних авторитетів: зібралися ділити область

Харківські силовики завадили зборам криминальных авторитетів у місті.

Про це повідомив керівник поліції області.

Крім того Олег Бех розповів, що ще задовго до самої зустрічі силовики дізналися про плани кримінальних авторитетів зібратися для того, щоб "памянуть свого колегу".

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Справа повішеного активіста з Харківщини Бичка закрили: колеги оприлюднили власну версію

Також Знай.uа" писав про те, що В центрі Івано-Франківська розстріляли кримінального авторитета: авто без номерів допомогло вбивцям випаруватися