6 січня, в Сумах, в тролейбусі № 5 помер чоловік, але це помітили лише через 40 хвилин.

Про це в соцмережі повідомив мешканець Сум Сергій Кругляк.

Він обурений байдужістю земляків, які не допомогли чоловікові, повертавшемуся з зимової риболовлі. Всі ігнорували погане самопочуття людини.

"Чоловіку стало погано, але на нього ніхто не звернув уваги. Все просто подумали, що він п'яний", - написав Кругляк.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Він не розуміє, як можна бути настільки байдужими.

"Людина без ознак життя їде в тролейбусі сорок хвилин, а всім все одно. За сорок хвилин на нього не звернули ніякої уваги!!! Повторюся, ніякого!!!!" - написав мешканець Сум.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові жінку вдарили ножем у спину, вона в лікарні. Медики кажуть, що потерпіла у стабільно важкому стані. За підозрою в ударі ножем поліцейськими був затриманий чоловік.

Як кажуть у поліції, перед трагедією жінка разом зі знайомим чоловіком йшла в магазин, де вони планували продовжити розпивати спиртне, але по дорозі отримала від нього удар в спину ножем.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Україну нещодавно шокувала новина про жорстоке вбивство 19-річної мешканки Новомосковського району, тіло якої знайшли у валізі в сміттєвому баку на проспекті Героїв в Дніпрі.

Результати судово-медичної експертизи свідчать про те, що смерть дівчини настала з-за механічної асфіксії (удушення - ред.). Про це стало відомо завдяки повідомленням прес-служби дніпровскої поліції.

Відомо, що в рамках справи, порушеної за фактом умисного вбивства, поліція вживає заходи, спрямовані на встановлення особи, причетної до зазначеного злочину

"Знай.uа" писав, що в родині видатного українського письменника і поета сучасності Сергія Жадана сталося горе. Літератор втратив батька. Шанувальники виражають в коментарях співчуття і просять письменника триматися, пишуть слова підтримки: "Кажуть, що в ці Різдвяні дні небесні ворота відкриті і дорога в Царство Боже легка. Шкода, що тут на землі це мало кого втішає. Ми з тобою, Сергію!"

Батько Жадана помер напередодні Різдва.