Увечері 6 січня в Києві відбулася ДТП. На Московському мосту водій легковика не впорався з керуванням і врізався у відбійник.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

Легковий автомобіль прямував у бік Петрівки, але водій, у зв'язку з погодними умовами, не впорався з керуванням і в результаті влетів у відбійник.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

На місці працюють патрульна поліція і швидка допомога.

Інформації про постраждалих немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у ДТП на трасі Київ-Чоп постраждали семеро чоловік, чотири дитини поранені. у Львівській області у ДТП загинула дитина, ще шестеро осіб, серед яких троє дітей, опинилися в лікарні.

Через зіткнення поранено семеро осіб, чотири з них – діти. Неповнолітня дівчинка, яка отримала серйозні травми, померла по дорозі в лікарню.
На місці ДТП працює слідчо-оперативна група, поліція регулює рух транспорту. Деталі трагедії з'ясовують, вирішується питання про відкриття кримінальної справи.

Як повідомляв портал "Знай.uа", негода, або київський Проспект Перемоги плавно перетворюється в геопатогенну зону? Десятки дорожньо-транспортних аварій сталися в цьому місці за короткий проміжок часу, у суботу, 5 січня. Йдеться про те, що люди могли постраждати, але «швидка» не може дістатися до місця події.

Журналіст Влад Антонов заявляє, що в районі метро Шулявська сталося вже 16 аварій."На проспекті Перемоги жах твориться, поки їдемо 16 аварій по проспекту перемоги, дуже сумно", - повідомив він.

"Знай.uа" писав, що двоє людей загинули в результаті аварії в Бучацькому районі. Нещастя сталося напередодні в кінці дня недалеко від села Доброполе на автодорозі Тернопіль — Івано-Франківськ. Там не розминулися вантажівка і Kia Sportage. За попередньою інформацією, фура їхала порожній і в якийсь момент його почало заносити. Вантажівка викинуло на смугу зустрічного руху і він врізався в іномарку.

В аварії загинуkb водій Kia Sportage і дитина 2007 року народження. Ще двох пасажирів доставили до лікарні.