6 січня в Дніпропетровській області патрульні поліцейські здійснили наїзд на чоловіка.

Про це повідомляє Наш Репортер.

За наявними даними, ДТП сталося приблизно о 23:00 на території Довгинцівського району Кривого Рогу.

Патрульні на службовій машині зупинили автомобіль Mazda, який рухався по вулиці Апостолівська.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Пасажир вийшов з машини, а співробітники поліції на Toyota Prius продовжили рух і вчинили на нього наїзд.

Як стверджують копи, чоловік сам кинувся під колеса машини.

У потерпілого діагностували перелом ключиці, він госпитализитрован. Обставини події з'ясовуються.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові на Московському проспекті приблизно 5 січня зіткнулася Skoda Octavia і Daewoo Lanos. Через це Skoda протаранила огорожу дороги.

На водія Skoda Octavia склали адміністративний протокол за статтею "порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів".

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Харкова, інцидент стався через те, що водій іномарки проігнорував безпеку руху. В аварії ніхто не постраждав.

Як повідомляв портал "Знай.uа", службову перевірку стосовно слідчої групи у справі про смертельну аварію на вулиці Сумській в Харкові з підозрюваної Зайцевої призначило Головне управління Нацполиции в Харківській області.

"З приводу того, що слідчою групою, яка проводила досудове розслідування по даній кримінальній виробництва, нібито не була надана медична документація у повному обсязі, проводиться службове розслідування", - повідомили в облуправлінні поліції.

"Знай.uа" писав, що неприємності, які тягне за собою вживання водієм однієї порції алкоголю, дуже різноманітні: штрафи у кілька десятків гривень, позбавлення "прав" на кілька років, а найстрашніше – ДТП з непоправними наслідками. А після цього – 10 років в'язниці.

Коли вийде з організму і чарка горілки, яку довелося випити "за друзів" напередодні поїздки? Або келих холодного пива, від якого ви не втрималися на пляжному уікенд? Гарантій тут немає, але приблизний відповідь є.