У середу, 9 січня, на Херсонщині з дороги в кювет з'їхав пасажирський автобус. Аварія сталась біля населеного пункту Мала Лепетиха, автобус слідував маршрутом "Одеса - Енергодар".
Про ДТП повідомив місцевий житель, інформація на телефон "Єдиного центру 102" поліції Херсонщини надійшла приблизно о 15.20. На момент того, що сталося в салоні автобуса перебувало 10 осіб. Про це пише місцеве видання Кherson.
На місце події відразу ж прибули поліція, рятувальники і медичні працівники. За попередньою інформацією, водій автобуса не впорався з керуванням в складних дорожніх умовах, зійшов зі слизької автотраси в глибокий кювет і врізався в дерево.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди травмовані водій та двоє пасажирів, їм надали медичну допомогу і госпіталізували.
Поліція з'ясовує обставини події. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 КК України.
Нещастя сталося недалеко від села Доброполе на автодорозі Тернопіль — Івано-Франківськ. Там не розминулися вантажівка і Kia Sportage. Фура їхала порожньою і в якийсь момент її почало заносити. Вантажівку викинуло на смугу зустрічного руху і вона врізався в іномарку.
В результаті ДТП загинув водій Kia Sportage та 11-річний хлопчик, який повертався разом зі своїми з тренувань - всі вони гравці команди ДЮСШ з футболу.