В Харкові на Московському проспекті приблизно в 22:00, 5 січня, зіткнулася Skoda Octavia і Daewoo Lanos.

Через це Skoda протаранила огорожу дороги.

Як повідомляє прес-служба патрульної поліції Харкова, інцидент стався через те, що водій іномарки проігнорував безпеку руху. В аварії ніхто не постраждав.

На водія Skoda Octavia склали адміністративний протокол за статтею "порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів".

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, Під Львовом сталося страшне ДТП, багато поранених і постраждалих: дитину не врятували

У ДТП на трасі Київ-Чоп постраждали семеро чоловік, чотири дитини поранені.

у Львівській області у ДТП загинула дитина, ще шестеро осіб, серед яких троє дітей опинилися в лікарні. Про трагедію повідомляє спікер обласного управління Нацполиции Світлана Добровольська.

З-за зіткнення поранено семеро осіб, чотири з них – діти. Неповнолітня дівчинка, яка отримала серйозні травми, померла по дорозі в лікарню.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Страшне ДТП паралізувало київський міст: на місці поліція, медики роблять все можливе

Увечері 6 січня в Києві відбулося ДТП. На Московському мосту водій легковика не впорався з керуванням і врізався у відбійник.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

Легковий автомобіль прямував у бік Петрівки, але водій, у зв'язку з погодними умовами, не впорався з керуванням, і в результаті влетів у відбійник.

Також Знай.ua" писав про те, що Шкільний автобус перетворився в купу металобрухту і поховав дітей: лікарі з останній сил борються за життя уцілілих

Приватний шкільний автобус Индии впав в ущелину. Загинуло сім осіб, серед майже всі -діти.

Інцидент стався в штаті Хімачал-Прадеш на півночі країни, повідомляють місцеві ЗМІ.

Аварія сталася в суботу, 5 січня, близько 08:00 за місцевим часом. Недалеко від міста Сангрію шкільний автобус впав у глибоку ущелину. В результаті інциденту загинули семеро осіб: 6 дітей і водій автобуса.

зокрема, троє дітей у віці від 5 до 14 років і 40-річний батько загинули на місці. Ще троє школярів померли від отриманих травм в медустанові.