Новий рік - це яскраве свято, яке у кожній країні відзначають по-своєму. Деякі з новорічних традицій інших народів можуть здатися вам дикими, але, можливо, наші олів'є, шампанське і мандарини теж не всім припали б до душі. Передє Clutch.

Італія

Італійці вважають, що перед Новим роком потрібно позбавитися від усього старого. Тому в новорічну ніч сім'ї починають виносити на смітник усе: старі праски, мікрохвильові печі, одяг.

Еквадор

Вважається, якщо ти хочеш розбагатіти в цьому році, потрібно одягнути жовту білизну, як тільки годинник проб'є 12. Якщо тобі більше хочеться особистого щастя краще захопити з собою червоне.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шотландія

За традицією на новорічну ніч підпалюють бочки з дьогтем і котять їх по вулицях, спалюючи, таким чином, Старий рік і запрошуючи Новий. Пожежники і рятувальники, звичайно ж, від цього не у захваті.

Куба

Кубинці напередодні Нового року заповнюють водою весь посуд, що є вдома, а опівночі виливають її з вікна. Так вони прокладають Новому року світлий і чистий шлях. Як ви розумієте, у новорічну ніч на Кубі краще не ходити під вікнами.

Панама

У Панамі опівночі дзвонять у всі дзвони, завивають сирени гудуть автомобілі. Жителі голосно кричить і стукають по посуду. Звідки взялася така традиція - незрозуміло, але панамцам весело.

Індія

У різних частинах Індії Новий рік відзначають у різний час року. На початку літа — свято Лорі. Для святкування розпалюють величезні багаття, навколо яких співають і танцюють. А восени святкують Дівалі — свято вогнів. У святкову ніч на дахах і підвіконнях запалюють сотні свічок.

Нагадаємо, найкращі вбрання для кожного знаку Зодіаку на Новий рік 2019.

Раніше Знай.ua повідомляв, новорічна ніч - це той час, у який може здійснитися будь-яке ваше бажання. За допомогою цих магічних ритуалів самотні дівчата можуть привабити кохання у 2019 році.

Також Знай.ua писав, Новий рік буде сповнений несподіваних відкриттів, доленосних зустрічей і радісних подій. Одні знаки Зодіаку зустрінуть своє кохання, а інші заново закохаються у свого партнера.