Хоча рік Жовтої Земляної Свині обіцяє бути позитивним для всіх знаків Зодіаку, а сама Свиня дуже спокійна, добра, весела і життєрадісна, астрологи рекомендують підібрати відповідний вбрання, який відрізняється для різних знаків. Так удача буде посміхатися вам весь рік. Але є і загальні рекомендації для всіх.

Основні рекомендації для всіх знаків Зодіаку

Перш за все сам колір одягу, який повинен бути основним у вашому вбранні. Головними кольорами будуть жовтий (і його відтінки: лимонний, канарковий, глиняний), коричневий, бежевий і кремовий, золотий. Є й додаткові кольори: чорний (бо спочатку Свині відповідає саме чорний колір), червоний і синій.

Основні рекомендації на Новий рік 2019

У чому зустрічати Новий рік 2019 залежно від знака Зодіаку

Що надягти на Новий рік 2019: Овен

Овни - вогненний знак, вони енергійні й імпульсивні. І саме в Новий рік потрібно підкреслити ці особливості характеру знака, але вміло. Не варто їх ховати, Свиня любить щирість, і може допомогти Овнам впоратися зі своїми емоціями, правильно направить їх енергію в потрібне русло. Перша порада - не вибирайте занадто химерні вбрання, надмірності не потрібні. Але образ повинен бути яскравим і загадковим. Тому підберіть щось червоного відтінку, зі сміливим візерунком, можна навіть з паєтками та блискітками. А ось фасон повинен бути лаконічним і строгим. Щоб показати ваше бажання змінитися в хорошу сторону. З тканини відмінно підійде щось натуральне, наприклад, шовк і оксамит на основі шовку. Пропонуємо надягти брючний костюм і шовкову блузку, сорочку з легкою, спадаючої красивими хвилями, спідницею або ж просто пряме плаття. Сукню вибирайте довжини міді, Свиня консервативна.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вбрання для Овна

Що надягти на Новий рік 2019: Телець

Тельцям краще підбирати лаконічний вбрання: ретро стиль, комбінезон, сукня-футляр. Так як Тельці - земний знак Зодіаку, то їм буде набагато простіше підбирати вбрання. Вони інтуїтивно відчуватимуть, що сподобається Земляний Свині в 2019 році. Цей знак відрізняється впертістю, з якою вони домагаються своєї мети, ніколи не звертають зі шляху. Таке завзяття допоможуть підкреслити бурштиновий, коричневий, оливковий, бежевий і темно-жовтий кольори. Те, з яким завзяттям Тельці рвуться до благополуччя говорить, що без золота в прикрасах не обійтися. А з матеріалів найкраще вибирати теплі вовняні, твідові і оксамитові тканини. Так Свинка оцінить ваш вбрання гідно. Хоча є і деякі предмети одягу, які краще відкласти на інший день: міні-спідниці, хутро на курточках і інших речах, шуби, тісні корсети, сукні з довгими шлейфами, котячий принт на тканині.

Вбрання для Тельця

Що надягти на Новий рік 2019: Близнюки

Близнюкам теж відмінно підійде строгість вбранняу без зайвого пафосу. Для цього якраз до речі буде брючний костюм або спідниця прямого крою з блузкою. А щоб надати святковості вбранню, прикрасьте його помітними аксесуарами, бажано ручної роботи. До речі, дуже добре для подвійного знака Зодіаку підійдуть однакові браслети, по одному на руку. Завдяки їм, ви відразу прикуєте до себе погляди оточуючих. Щодо кольору, астрологи рекомендують вибрати пастельні тони: блакитної, срібної, бузкової і перламутрової кольорової гами. А прикраси саме Близнюкам допускається надягати сріблястого кольору. Це можуть бути великі блискучі шпильки, обручі, широкий пояс, масивні браслети і великі сережки.

Вбрання для Близнюків

Що надягти на Новий рік 2019: Рак

Щоб весь рік на вас очікувало процвітання і успіх у всіх справах, вам потрібно вибрати вбрання, де спина буде відкрита, а на грудях вирізу взагалі не буде. При цьому довжину вище колін навіть не розглядайте. Вибираючи відтінок для вбрання, зверніть увагу на ніжні білі, рожеві, світло-жовті і бежеві кольори. Щоб зробити образ більш яскравим, але зберегти ніжність, підберіть перлинні прикраси і взуття на невеликому каблучку. Також Ракам підійде ніжний квітковий принт, який зараз в моді, в силу їх романтичної натури. А так, як ви цінуєте домашній затишок, то вибирайте більш теплі кольори: персиковий або світло-кораловий. Для волосся можна підібрати незвичайний аксесуар, зробивши акцент саме на ньому. А якщо у вас костюмована вечірка, то просто надіньте блискучу карнавальну маску. Добре виглядатимуть прикраси з пір'ям або квітами, і звичайно ж золото.

Вбрання для Рака

Що надягти на Новий рік 2019: Лев

Леви - любителі розкоші і неперевершені хижаки. Ці якості потрібно підкреслити. Ви спокійно можете надягати сукні з дорогих тканин, блискучі зі стразами, паєтками та іншими елементами. Можна навіть із золотою вишивкою. Золотистий колір не тільки буде привертати увагу, але і порадує покровительку року. Крім того, будинок швидше за все буде прикрашений в таких же кольорах і ви будете відмінно гармоніювати. До левової натури підійде анімалістичний принт. Але будьте обережнішими з леопардовими принтами. Використовуйте їх тільки як деталі. З кольорової гами для Левів хорошими будуть жовті, фіолетові і помаранчеві відтінки. Більш холодних краще уникнути. Якщо говорити про аксесуари, то як зазвичай підходять золоті кільця і браслети. Можете прикрасити волосся легкою діадемою або обручем. А з взуття обирайте зручні туфлі-човники.

Вбрання для Лева

Що надягти на Новий рік 2019: Діва

Діви завжди практичні, стримані (іноді навіть занадто) і помірні в бажаннях. Тому для них хороші класичні костюми. Елегантні бежеві, теракотові, шоколадні, бордові, винні і кремові відтінки зможуть відобразити їх характер. Щоб показати свою жіночність, вибирайте сукні до підлоги. Спокій і елегантність повинні гармоніювати в вашому новорічному образі. З тканини ідеально підійде атлас і шовк. Вони мають дивовижну властивість показувати красу фігури і приховувати її недоліки. А виглядають просто розкішно. Щоб привернути удачу в наступному році надягайте непомітні кольє, сережки та браслети з дорогоцінних металів. Манікюр теж має значення, він повинен бути дуже акуратним. Добре буде виглядати також шовковий комбінезон або брючний костюм. А доповнити образ можна туфлями на високих підборах.

Вбрання для Діви

Що надягти на Новий рік 2019: Терези

Астрологи радять Терезам підібрати вбрання розкішне, з шовку, оксамиту, шифону. Це допоможе підкреслити постійне прагнення цього знака Зодіаку до краси в будь-якій дрібниці. Відкриті плечі або спина зроблять акцент і привернуть увагу протилежної статі. Але так як все таки холодно, можете надягти ще накидку, вона додасть вашому образу шарм і загадковість. Колір найкраще підійде синій, але відмінно виглядатимуть і сподобаються Свині бордові, рожеві, сріблясті і сірі кольори. Можете залишити синьою тільки шаль, сумочку, пояс, зроблені з велюру або оксамиту. З прикрас підійде як біжутерія, так і фамільні коштовності. Якщо оберете сині сережки, вони відмінно будуть відтіняти накидку, а якщо кільце - сумочку.

Вбрання для Терезів

Що надягти на Новий рік 2019: Скорпіон

Скорпіони по своїй натурі пристрасні й енергійні. Тому їм ідеально підходять сексуальні і яскраві образи. Обтягуючі сукні, спідниця або штани будуть чарівним вибором. Повірте, при всій консервативності Жовтого Земляного Кабана, ви можете собі дозволити сміливі вбрання. Використовуйте і розрізи: на спідниці, виріз на спині, декольте, спокуслива міні-спідниця. Можна навіть додати зухвалі розрізи на талії або прозорі вставки. Відмінним рішенням щодо кольору стануть: червоний, жовтий, помаранчевий, фіолетовий, темно-жовтий, бордовий. І Свиня, і Скорпіони обожнюють жовтий, помаранчевий і червоний. Не забувайте, що це тільки основний колір вбрання. Його можна розбавляти іншими. Але з приводу зачіски, краще сильно не заморочуватися. Затягніть волосся у високий хвіст, високу косу або просто залиште розпущеним. Можна вирівняти. А з аксесуарів відмінно підійде щось металеве, з пір'ям, стразами і ефектними деталями.

Вбрання для Скорпіона

Що надягти на Новий рік 2019: Стрілець

Стрільці впевнені в собі, вони будуть відмінно почувати себе в довгій сукні в голлівудському стилі. Спідниця при цьому може бути багатошаровою, а на самомій сукні тканина повинна красиво драпіруватися. Більш загадковий образ, який підійде і вам, і Свинці - блискуча струмлива тканина. Разом з багатошаровою легкістю ви будете виглядати просто, як казкова фея. З кольорової гами теж дуже ніжні, світлі, не кричущі тони: піщаний, світло-жовтий, бежевий, рожевий і блакитний. Зробіть акцент на своїй зачісці. У вашому волоссі відмінно виглядатимуть розкішні і просто милі шпильки, відмінним варіантом стануть кучері, а складні конструкції з кіс тільки зроблять ваш образ більш містичним. Щоб додати таємничості використовуйте капелюшки з вуаллю, натуральні камені.

Вбрання для Стрільця

Що надягти на Новий рік 2019: Козеріг

Щоб залучити своє щастя в 2019 році Козерогам потрібно підібрати пастельні тони. Можна розбавити основу строкатим принтом. Ви настільки захоплені роботою, що можете займатися нею навіть в новорічну ніч. Тому вибирайте щось відносно зручне за кроєм, можна навіть брючний костюм. Легка сукня теж вітається. Якщо будете носити сукню з орнаментом або строкатим принтом, краще обирайте спокійні аксесуари, які урівноважать ваш образ. З них найкраще підійдуть прикраси з дорогоцінних металів. У макіяжі теж є свої особливості. Акцент робіть на губах, крім яскравої помади можете ще додати глянсовий блиск. Але головне, прийти на святкування в гарному настрої.

Вбрання для Козерога

Що надягти на Новий рік 2019: Водолій

У Водоліїв дуже доброзичливий характер, з ними легко спілкуватися, вони завжди невимушені в цьому. Все це відмінно можна підкреслити сукнею в підлогу і глибоким декольте. З елементів у вбранні можна додати стрази, які дуже любить Кабан, пір'я і мережива. Відтінки повинні бути пастельними, але потужними: чорний, білий, блакитний, бордовий. До вбрання підберіть прикраси з дорогоцінним або напівдорогоцінним камінням. Звичайно, іскри в ваших очах найкраще підкреслять діаманти. Але, щоб не витрачатися на таку розкіш, підбирайте камінчики під колір очей. Перли теж буде виглядати шикарно на такому вбранні.

Вбрання для Водолія

Що надягти на Новий рік 2019: Риби

Риби завжди романтичні, витончені і таємничі. Їм, як представнику водяного знака, ідеально підійдуть блакитний, бірюзовий, білий, пісочний і кораловий кольори. Морської тематики можна дотримуватися, але краще вибрати однотонне вбрання. Як додаткові кольори можна використовувати попелястий або ліловий. Згідно з положенням зірок, варто поєднувати відразу два металу, наприклад, золото і срібло. Адже Риби непостійні, але горді і з власною думкою. Свиня тільки оцінить таку чесність і допоможе вам отримати удачу в фінансових і любовних справах. Тканини повинні бути напівпрозорими, можна багатошаровими, або ж з напівпрозорими вставками. Прикраси теж продовжують морську тематику: сережки, підвіски і кільця краще брати з перлинками. А ось зачіска цілком може бути навіть недбалою, сміливо розпускайте волосся. У сумочках і деяких елементах одягу можна зробити подобу луски: стрази або пайетки.

Вбрання для Риб

У чому зустрічати 2019 рік знакам східного гороскопу

Дивно, але згідно зі східним гороскопом для різних знаків немає особливих вимог до одягу в рік Жовтої Свині. Але астрологи все ж виділяють деякі рекомендації. За кольором в східному гороскопі теж віддають перевагу жовтим відтінкам, коричневому, кремовому і навіть червоному. Зелені кольори краще взагалі не використовувати, так як є деякі розбіжності з цього приводу.

Щур

Щур: роки народження

Для Щурів цей рік може видатися дуже складним, але і їм можна задобрити Свинку. Трохи поміняйте імідж, покажіть себе в такому вбранні, яке би раніше точно не наділи. Це не тільки порадує Свиню, а й добре позначиться на вашому особистому житті.

Бик

Бик: роки народження

Бику навпаки буде дуже просто підібрати вбрання для свята. Не треба навіть вигадувати щось неймовірне з приводу фасонів, не варто навіть купувати дорогі речі. Вам відмінно підійде строге вбрання, стримана кольорова гама. Цього Жовтого кабану буде цілком достатньо.

Тигр

Тигр: роки народження

Тигри повинні відразу відкласти ділові костюми в дальній кут шафи. Свинка хоче бачити їх в комфортному і дуже зручному одязі. Можете навіть надягти щось спортивного стилю. Але більш відповідально поставтеся до макіяжу. Тигриці повинні добре пропрацювати очі, а тиграм можна навіть залишити неголеність.

Кот (Кролик)

Кот (Кролик): роки народження

Вам теж краще вибирати комфортні вбрання, більш того, вони повинні бути ще й теплими. Одягайте яскраві легінси, теплий светр, можна спідницю або сукню під низ. Так і здоров'я збережете, і будете виглядати стильно.

Дракон

Дракон: роки народження

Будьте більш спокійними і менш імпульсивними. Свиня любить галасливі компанії, але потужний рик Дракона не потерпить. В одязі, макіяжі і прикрасах потрібно дотримуватися того ж. Але трохи експериментів можете все ж провести.
Змія

Змія: роки народження

Свиня, хоч і домашня тварина, але знає, що змії часто змінюють шкіру. Тому спокійно ставиться до будь-яких хитрощів, які придумає Змійка на Новий рік. Але косметики накладайте поменше, інакше можуть виникнути проблеми зі здоров'ям у наступному році.

Кінь

Кінь: роки народження

Коні можуть відпочивати, а вбрання вибрати головне таким, щоб воно відповідало вашому настрою. Сподіваємося, воно не буде чорним і похмурим. А навіть якщо так, то додайте більше блискіток.

Коза (Вівця)

Коза (Вівця): роки народження

Вам же потрібно показати всю свою красу в цей день. Не скупіться на нові речі і прекрасну зачіску. Макіяж постарайтеся зробити вишуканим, але не зухвалим. Не варто хвалитися своєю красою, це не ваш рік.

Мавпа

Мавпа: роки народження

У вас досить інтуїції, щоб не морочити собі голову, що надягти на Новий рік в цей раз. Просто вибирайте те, що вам найбільше подобається. А Свині це теж сподобається швидше за все. Але якщо все ж хочете купити щось нове, то не витрачайте занадто багато грошей. Господиня року не любить марнотратних.

Півень

Півень: роки народження

А ось вам потрібно буде дотримуватися балансу в одязі і макіяжі, бути і скромними, і імпульсивними одночасно. Це звичайно складно, але краще все ж подумати гарненько, як це організувати. Інакше майбутній рік підкладе вам свиню.

Собака

Собака: роки народження

Собака - символ року, що минає, тому можете вбиратися, як хочете. Свиня знає, що вам пора трохи відпочити. Але експерименти над образом все одно вітаються.

Свиня (Кабан)

Свиня (Кабан): роки народження

Ну і що ж надягти «родичам» господині? Обов'язково жовтий, ну може пісочний, кольору, спідниця нижче коліна і побільше золота або жовтої біжутерії.

Новорічний манікюр-2019: що модно

Манікюр теж повинен бути в природних тонах. Звичайно, перевагу краще віддати золотистим відтінкам або френчу з золотистими прикрасами (різними стразиками, наклейками, малюнками). Але прекрасно діятиме на наступний рік і темний лак з сріблястими елементами.

В манікюрі переважає золота гамма

Але утримайтеся від різних елементів «новорічної» тематики. Звичайно, ви можете намалювати ялинки, сніговиків, милих свинок в шапочках Діда Мороза. Але це більше підійде для дівчат старших класів школи. Такі варіанти вже зовсім неоригінальні, швидше пахнуть банальністю. Якщо сильно хочете щось домалювати незвичайне - використовуйте зірки, графіку і геометрію.

Незвичайний дизайн нігтів

Макіяж на Новий рік Жовтого Кабана: графічні стрілки і смокі-айс

Хороший макіяж може повністю довершити ваш образ, а поганий - остаточно зіпсувати навіть самий продуманий. У 2019 ставку робимо на ефектність. Більше блиску, золотистої гами і різних відтінків металік.

Яскравий макіяж для Нового року

Серед трендів все ще присутні смокі-айс і графічні стрілки. Але в цьому році більшу перевагу варто віддати класичному чорному кольору підводки і туші. Кольорові варіанти будуть погано виглядати. Важливо зберегти цю розкішну жіночність в образі.

Не забувайте про рівний тон шкіри.

Нюдовий макіяж на Новий рік

А нюд все ще залишається модним, до кінця зими так точно. Якщо вам це підходить - вибір очевидний. Але не забувайте, що в новорічну ніч може трапиться безліч різних приємних і не дуже чудес. Тому макіяж повинен бути стійким. Також не забудьте перевірити нові помадки і пудри на алергенність.

Новорічний макіяж - синій металік

У чому зустрічати Новий рік 2019 чоловікам

Чоловікам у цьому плані і простіше, і складніше одночасно. Тому що для жінок більше рекомендацій, але очі розбігаються від варіантів. А чоловікам рідко хто радить щось прийнятне. Серед кольорів вибирайте коричневий, пісочний, чорний і сірий. Можна найсміливішим додати ще темно-бордовий. Гамма костюма буде спокійною, але якщо хочете додати чогось цікавого, то зупиніться на цікавій краватці або метелику з візерунком. І не забувайте відповідати за кольорами вашій парі. Можна трохи скопіювати частину візерунка.

Костюми для чоловіків на Новий рік 2019

Щоб відсвяткувати Новий рік вдома підійде проста футболка, ошатний джемпер або піджак улюбленого дозволеного кольору. А якщо ви більше любите джинси, а не брюки, то зупиніться на класичних моделях. Не надягайте рвані джинси і виварені. Краще за все будуть виглядати сірі та чорні.

Просте вбрання для чоловіка на Новий рік 2019

Кращі ідеї - 50 розкішних образів для Нового року

Раніше Знай.ua повідомляв, Новий рік зовсім скоро, пора вибрати подарунки для рідних людей. Ми підібрали кілька варіантів і порад про те, що подарувати бабусі і дідусю на Новий рік 2019.

Нагадуємо Українці більше не хочуть святкувати Новий рік. Стала відома статистика безпросвітного смутку.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменитий астролог Павло Глоба попередив відразу декілька знаків Зодіаку про всі можливі удари долі і випробування в новому році.