У Калуші горить завод з виробництва хімікатів.

Вчора ввечері, 12 січня, в місті Калуш Івано-Франківської області загорівся олефіновий завод «Карпатнафтохім». В трубопроводі загорівся пирогаз в цеху піролізу. Спостерігалося його факельне горіння, а вогонь сягав 15 метрів.

Персонал заводу перекрив засувки, які подають газ. Поки пожежним заборонили гасити завод (чекають коли догорить паливо з пошкодженої труби), підрозділи з допомогою лафетних стовбурів охолоджують сусідні будівлі.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

НП обійшлася без постраждалих.

Слід зазначити, що на місці події працювали близько півсотні співробітників правоохоронних органів. Вони не пропускали транспорт до району пожежі.

Причини займання поки невідомі, їх встановить слідство.

Нагадаємо, Вибух у ТЦ Києва: постраждалий знаходиться на межі життя і смерті

Чоловік був госпіталізований в лікарню з травмою руки. Причини вибуху встановлюються.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Москві викрали українського кримінального авторитета, якого підозрюють у вбивстві екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Пригода сталася в четвер, 10 січня. Кілька людей вчинили викрадення Юрія Василенка, головного фігуранта справи про вбивство у Києві екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова. Зловмисники застосували вогнепальну зброю.

У четвер ввечері в ресторан зайшла група кремезних чоловіків, які наказали кримінального "авторитета" піти за ними. На вулиці Юрій Василенко спробував вирватися і втекти, зав'язалася бійка. В ході цього всього викрадачі відкрили вогонь по Василенку, поранивши його.


"Знай.uа" писав, що колишня вчителька молодших класів однієї зі столичних шкіл намагалася підірвати житловий будинок. Трагедії вдалося запобігти завдяки тому, що жителі відчули різкий запах газу та приступили до пошуку його джерела. Швидко вдалося з'ясувати, що він знаходиться в квартирі колишньої вчительки, яка таким чином вирішила покінчити життя самогубством.