У найближчі 2 години і до кінця доби 14 січня в Києві очікується різке погіршення погодних умов. Жителів столиці чекає справжня снігова буря. Будуть пориви вітру 15-20 м / с, хуртовина.

Про це попередив Український гідрометцентр, інформує офіційний сайт столичної влади.

З-за погіршення погодних умов пішоходів і водіїв закликають бути максимально обережними, власників приватних авто - по можливості віддавати перевагу громадському транспорту, а також не паркувати транспортні засоби уздовж вулиць і доріг, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки.

Нагадаємо, раніше снігова стихія наробила лиха у Закарпатській області. З-за сніжної стихії на Закарпатті на одному з ринків обвалився дах будівлі.

Надзвичайна пригода сталося в Хусті (Закарпатська область), де дах торгового павільйону не витримав снігової напору і обвалилася. Про це в понеділок, 14 січня, повідомляє Бізнес.Медіа.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Відео з наслідками інциденту оприлюднили місцеві очевидці на YouTube.

Наголошується, що подія обійшлася без людських жертв.

Нагадаємо, в горах Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей протягом 13 та 14 січня очікується третій рівень сніголавинні небезпеки, про що повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

В повідомленні написано: "За даними Укргідрометцентру, в зв'язку зі снігопадами та хуртовинами 13-14 січня в горах Закарпатської області та 14 січня у горах Івано-Франківської та Львівської областей очікується значне сніголавинна небезпека (3 рівень)".

Крім цього, також попереджають про небезпеку сходження снігу на дороги в гірських районах східної та центральної частини Закарпатської області.

Як повідомляв портал "Знай.иа": сильні снігопади призвели до загибелі декількох людей в Альпах, хоча рятувальники постійно твердили про високу лавинної небезпеки на гірськолижних курортах Італії, Німеччини та Австрії. З причини величезної кількості снігу зберігається висока небезпека сходження лавин на більшій частині баварських Альп. Як повідомляється, сніг випав навіть на горі Везувій, що трапляється неймовірно рідко.

"Знай.иа" писав, що експерти роблять невтішні прогнози по Кримському мосту. Як стверджується, існує кілька причин, по яких він обов'язково впаде. Як стало відомо, під час будівництва ніхто не звернув увагу на те, що міст, зведений путінськими окупантами, знаходиться на стику тектонічних плит. Якщо стануться які-небудь їх зміщення, то міст просто обвалиться. Про великі проблеми свідчить і те, що під час перевірки на міст пустили лише кілька Камазів.