Поліція затримала одного з стрільців, які важко поранили правоохоронця в Харкові.

16 січня в Харкові невідомі в масках напали на офіцера Нацполіціі Олексія Логвиненка. Чоловіка вдарили, після чого вистрілили у нього кілька разів та втекли на машині. Потерпілого з пораненнями голови і шиї доставили в Харківську міську клінічну лікарню швидкої і невідкладної медичної допомоги.

Як повідомили в Police Control Ukraine, правоохорнці зловила одного із зловмисників, які розстріляли поліцейського.

"За нашою інформацією, поліцейські знайшли і заарештували нападника (Фото) на офіцера поліції Олексія Логвиненко. Замовник на вбивство поліції також вже відомий", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Повідомляється також, що факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 348 (посягання на життя співробітника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця).

Нагадаємо, у Харкові двоє невідомих з вогнепальної зброї поранили співробітника правоохоронних органів. Чоловіки швидко покинули місце злочину направились на своєму Daewoo Lanos до української столиці. Поліція в Харкові і області ввела оперативний план "Сирена".

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові затримали поліцейського, який на смерть збив дівчину на зупинці і втік з місця події.

Також Знай.ua писав, п'яний чоловік жорстоко розправився з сім'єю і сусідами, а потім застрелився сам