У Харкові зловили наркокур'єра, який протягом кількох років працював на інтернет-магазин, який поширює психотропні речовини, розповіли у прес-службі Головного Управління Нацполіції в Харківській області.

Затриманим виявився 23-річний хлопець. Його спіймали на гарячому – він як раз робив "закладку" наркотиків на вулиці Малиновській. Чоловіка затримали чоловіка співробітники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Харківській області спільно з працівниками слідчого відділу Холодногірської відділу поліції під процесуальним керівництвом Харківської місцевої прокуратури №.

При обшуку, у кур'єра виявили 121 згорток по 0.25 г психотропної речовини PVP і 1 пакунок вагою 0,5 грама з героїном.

Хлопець зізнався копам, що вже протягом трьох років "закладає товар", для інтернет-магазину. Власне, цей магазин і видавав йому речовини. Чоловік зберігав їх у себе і розкладав в різних місцях Харкова з метою збуту.

Дивіться: у Харкові зловили закладчика з наркотиками

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

В ході огляду помешкання затриманого правоохоронці виявили та вилучили розфасовані різною вагою полімерні пакети з наркотичними засобами і психотропними речовинами. У пакетах перебувало близько 200 грамів канабісу, близько 65 грам різних видів психотропних речовин, близько 390 грам наркотичних засобів, серед яких: кокаїн, героїн, амфетамін, метамфетамін, мефедрон, метадон і 80 психотропних галюциногенних таблеток.

Нагадаємо, раніше ми писали, що коханому чоловікові Ксенії Собчак загрожує в'язниця – у нього знайшли велику партію наркотиків.

Також раніше повідомлялося, що українці залишилися без популярних ліків, Знай.иа повідомляв, без яких саме.

Крім того, ми повідомляли, що жінка потрапила до психіатричної лікарні, чоловік лікував її святою водою. Виявилося, їй були потрібні медики і операція. Те, що відбувалося з нещасною, виявилося симптомами рідкісної хвороби.