19 січня в Києві поліція шукала водія, що стріляв у перехожого, був введений план «Перехоплення».

Про це повідомляє Інформатор.

Інцидент стався на Шулявці. Чоловік, який проїжджав на автомобілі BMW з номерним знаком АА8452ТС, з відкритого вікна вистрелив з пневматичної зброї у чоловіка, який гуляв із собакою. Водій зник з місця події та залишив машину.

Був введений план «Перехоплення». Поліція шукала водія BMW, який був одягнений у чорну шапку і синій пуховик. Незабаром план «Перехоплення» зняли, так як правоохоронці знайшли автомобіль.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові стався напад на поліцейського з застосуванням вогнепальної зброї. Інцидент стався о 07:30 у дворі звичайної багатоповерхівки. 39-річний поліцейський вийшов зі свого під'їзду для того, щоб вигуляти собаку.

На розі будинку до нього підійшли двоє невідомих, після чого спочатку завдали удар, а потім почали стріляти. Після нападу зловмисники сіли в машину і покинули місце злочину.

Як повідомляв портал "Знай.uа", столична поліція потрапила в незручну ситуацію. Коментуючи недавній інцидент про те, як група підлітків здійснювала напади на людей у столичному торговому центрі, представник поліції заявила, що зловмисників вже намагаються ідентифікувати.

Однак, провівши розслідування, журналісти з'ясували їх справжні імена та прізвища, а також сторінки в соцмережах.Невідомо, чому представник столичної поліції не володіла цією інформацією.
"Знай.uа" писав, що поліція шукає людей, які побили співака DZIDZIO.

"Ми опитали потерпілого, відібрали пояснення у очевидців та вилучили відео з камер спостереження. Крім цього, у Києві ввели оперативний план, з допомогою якого в сусідньому районі столиці знайшли один автомобіль. Також встановили фігурантів, які нанесли тілесні ушкодження. Це – 36-річний та 33-річний іноземці, раніше судимі за підробку документів", - сказав спікер правоохоронців.

Варто відзначити, що учасників нападу на Хому досі не знайшли - чоловікам заочно повідомили про підозру.