Узбережжя Чилі серйозно потрусило від потужного землетрусу магнітудою 6,7 балів. Підземні поштовхи зафіксували ще 19 січня пізно ввечері приблизно о 22:30 за місцевим часом.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Геологічної служби США.

За інформацією відомства, епіцентр знаходився в 15 кілометрах на північний захід від міста Кокімбо з населенням у 142 тис. людей. Вогнище землетрусу залягало на глибині 53 км.

У свою чергу видання El Cooperante повідомляє, що незважаючи на те, що повідомлень про жертв і руйнування не надходило, Національне управління з надзвичайних ситуацій прийняло рішення провести превентивну евакуацію населення з узбережжя в районі міста Кокімбо.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Варто нагадати, що на північному-заході Китаю під час обвалення вугільної шахти загинули щонайменше 19 людей. Також відомо, що двоє шахтарів досі залишаються під обвалами. Рятувальники продовжують пошуки. Ведеться розслідування причин аварії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Польщі на шахті стався землетрус, в результаті один шахтар загинув і шестеро було поранено, повідомляє ТСН з посиланням на TVP Info. Трагедія сталася у суботу, 12 січня. Через потужний підземний поштовх порода обрушилася і поховала під собою гірників. Трагедія трапилася в місті Польковіце.

"Зараз можу сказати, що постраждали сім людей. Шість поранених було доставлено до лікарні. Сьомий шахтар мертвий", - повідомила представник гірничодобувної компанії KGHM Ганна Осадчук.

Нагадаємо, світовий океан повільно закипає: це кінець, землян приготували до найстрашнішого.

Як повідомляв Знай.u

а Кримський міст рухне в будь-який момент: міністр шокував прогнозом.

Знай.uа писав, по Одесі вдарив потужний землетрус, слідом за ним насувається другий.