У Харкові знайшли телефон 15-річної Аліси Оніщук, яка була зґвалтована і убита в лісосмузі в селі Покотилівка. При загиблій не було сумки з особистими речами – її вкрали. Тепер правоохоронцям вдалося знайти телефон Аліси. Невідомий продав його в підземному переході харківського метро.

Про це йдеться в орієнтуванні, яке поширив Московський відділ поліції ГУ НП України в Харківській області, передає Depo.Харків.

"13 грудня 2018 року невстановлений чоловік продавши викрадений мобільний телефон убитої в один із торгових кіосків в переході станції метро "Індустріальна". Прикмети чоловіка: на вигляд 45-50 років, худорлявої статури, зріст близько 185 см. Був одягнений в темну в'язану спортивну шапку без написів, чорну зимову куртку (пуховик)", - йдеться в орієнтуванні.

Поліція просить усіх, кому відомо що-небудь про це чоловікові, повідомляти за телефонами: 102, 705 93 00, 705 93 63.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Одесою нелюд жахливо розправився з 13-річною дівчинкою: від цієї історії волосся дибки навіть у досвідчених слідчих.

Злочинця, який скоїв жахливе вбивство 13-річної дівчинки в одному з сіл під Одесою, підозрюють у ще одному замаху на вбивство, пише "Апостроф".

Про це повідомили в прес-службі поліції в Одеській області.

"Слідство попередньо встановило, що вбита в той вечір ночувала у подруги, яка є племінницею підозрюваного. Дівчата спали, коли чоловік зайшов у кімнату і почав бити свою племінницю. Їй вдалося вирватися і вибігти з будинку, щоб покликати на допомогу. А в цей час підозрюваний схопив другу жертву і вбив її", - пояснюють в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Одесою чоловік перерізав горло 13-річній дівчинці - не вгамувався і у в'язниці. 44-річний неадекват з Лиманського району Одеси розправився з 13-річною дівчинкою.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Миколаєві немовляти порізали ножицями і задушили: дика історія поставила на вуха всю Україну. 30-річна жінки задушила новонародженого.