У Миколаєві двоє старшокласників проявили героїзм і врятували три дитячих життя, жертвуючи собою. Це – учні миколаївської школи №10. Юних героїв звуть Артем Мазно (10А клас) та Андрій Камалеев (9А). Друзі прогулювалися по пішохідному мосту і побачили трьох дітей, які провалилися під лід, пише видання Новости-N. Хлопці не стали кликати на допомогу, адже кожна секунда зволікання могла стати фатальною для дівчаток – вони самі кинулися у воду, допомагати потопаючим.

Артем знайшов на березі довгу міцну палицю, зайшов по коліна у крижану воду і простягнув її дівчаткам, барахтавшимся в річці. По одній він діставав їх з води, а на березі вже їм допомагав Андрій. Також наспів на допомогу і ще один чоловік, який проходив повз.

Всі разом вони негайно викликали на місце «швидку» і поліцію.

А Артем та Андрій поїхали додому — на щастя, перебування в холодній воді не позначилося на їхньому здоров'ї, і сьогодні обидва героя прийшли в школу.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Також ми писали, що у Києві чоловік, ризикуючи життям, врятував бабусю з онукою з-під льоду.

На Березняках у Києві чоловік зумів врятувати дівчинку разом з бабусею, які провалилися під лід.

"Сьогодні врятував життя двом людям. Пішли ввечері з сином на прогулянку до Тельбину і не доходячи ста метрів до гори, з якої планували спускатися, побачив, як на шаленій швидкості до озера мчить дівчинка на тарілці. В наступний момент дівчинка вже ковзала по льоду і вилетіла в ополонку. За нею побігла її бабуся, стала на край льоду, щоб дістати з води внучку і провалилася", — розповідає герой.

Потім Сергій згадує про деталі порятунку бабусі з онукою. За його словами, поки він біг до озера, двоє дітей, віком 12-13 років, до нього спробували допомогти їм вибратися з води.

Нагадаємо, У Луцьку школярі витягли чоловіка з петлі: він був обурений

У парку Луцька на дереві виявили повесившегося.

Про це повідомляє інформаційний портал Перший.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Собаку врятували з кам'яної пастки: тварині загрожувала довга і болісна смерть, мережа ридає над фото

собачку на ім'я Бон дивом вдалося врятувати з ущелини між скелями, куди цікаве тварина впала, погнавшись за білкою, пише Ukr.Media.